16.5 C
Lviv
25.04.2024
Стрийщина

Стрияни пограбували іноземця у Львові

Поліцейські затримали зловмисників, підозрюваних у пограбуванні іноземця у Львові

Як встановили правоохоронці, 5 вересня близько 2.30 в районі парку «Високий Замок», на вулиці Ужгородській у Львові, двоє зловмисників напали на 34-річного іноземця, нанесли йому тілесні ушкодження, заволоділи гаманцем з грошима та банківськими картками, а також іншим майном, після чого втекли.

34-річний потерпілий іноземець розповів патрульним, що двоє осіб завели його у парк “Високий Замок” та скориставшись станом сп’яніння заявника, вдарили в обличчя та заволоділи гаманцем з грошима та банківськими картками, а також ключами від фури. Виявилося, що чоловік далекобійник і залишивши вантажівку на стоянці у селі неподалік, вирішив відвідати місто Львів.

Потерплий повідомив про подію на оперативну лінію 102, надав опис нападників, і невдовзі патрульні поліцейські затримали їх на вулиці Опришківській, неподалік місця скоєння злочину.На місці події працювала слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1.

Правоохоронці встановили особи зловмисників – мешканців Стрия, раніше судимий за крадіжку з проникненням та грабіж 30-річний чоловік та 24-річний чоловік — раніше судимий за крадіжки і вимагання. Під час поверхневої перевірки у них виявили речі потерпілого. Згодом вони вказали місце де залишили гаманець заявника, а саме на вулиці Кривоноса. Речові докази їх причетності до скоєння правопорушення вилучені.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.Підозрювані затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

Трухляве дерево понищило автомобіль

admin2

У Дрогобичі при пожежі загинуло двоє людей

admin2

Змінено порядок заповнення реквізиту «Призначення платежу»

admin3

“Джура” у Стрийському районі – срібло у новороздільських ліцеїстів

admin2

Поліцейські розшукали двох дітей зі Стрия, які вирушили «подорожувати»

admin3

У Пустомитах впала ялинка

admin2

Залишити коментар