16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

Лікування чоловічого безпліддя у Києві найефективнішими методами в ЕКО клініці IGR

Приблизно у третини сімейних пар, які ведуть активне статеве життя, вагітність настає протягом трьох місяців. Ще половині вдається завагітніти протягом півроку. Близько 10% сімей стають батьками після року регулярного статевого життя без використання контрацептивів. При цьому 10% чоловіків і жінок не можуть самостійно завагітніти навіть після цього часу. Якщо вагітність не настає протягом 12 місяців, слід якнайшвидше звернутися до лікаря для визначення першопричин ненаступу вагітності. Сучасна медицина пропонує безліч методів лікування безпліддя як у чоловіків, так і у жінок.

Щоб пройти якісну діагностику та терапію, варто звернутися до лікарів “Медичного центру ІГР” у Києві. Ми ведемо прийом пацієнтів із Києва та інших регіонів України. Діагностика та лікування безпліддя – основний напрямок нашої роботи. При зверненні до клініки ви можете бути впевнені, що отримаєте якісну медичну допомогу в максимально комфортних умовах.

Діагностика чоловічого безпліддя у Києві

Ще недавно вважалося, що безпліддя – жіночий діагноз. Сьогодні офіційна статистика говорить про те, що порушення фертильності зустрічаються однаково часто як у чоловіків, так і жінок. Приблизно у 50% випадків безпліддя у пари репродуктивного віку пов’язане саме з чоловічим фактором безпліддя.

Якщо виникли підозри на порушення фертильності, варто записатись на прийом до лікаря-репродуктолога до “Медичного центру ІГР” за посиланням на сайті igr.com.ua. Існують окремі протоколи обстеження чоловіків та жінок при підозрі на безпліддя будь-якого генезу. Впровадження передових методів обстеження дозволяє максимально точно визначити причини відхилень від норми, точно встановити діагноз і призначити відповідну програму лікування.

Усі без винятку чоловіки, які звернулися до клініки IGR, проходять якісну діагностику на найсучаснішому обладнанні. Ви можете здати необхідні аналізи у лабораторії та пройти консультацію у найкращих фахівців у сфері репродуктивного здоров’я в Україні.

Основні методи лікування безпліддя у чоловіків – ЕКО + ІКСІ та їх вартість

На основі результатів комплексної діагностики лікар призначає відповідну програму лікування. У більшості випадків пацієнту рекомендується:

  • Консервативна терапія. Передбачає лікування за допомогою медикаментів: гормональних, антибактеріальних, стероїдних препаратів, вітамінів, протизапальних та протигрибкових засобів.
  • Медикаментозна терапія рекомендована пацієнтам із запальним, інфекційним процесом, а також при порушеннях у роботі ендокринної системи.
  • Хірургічне лікування. Найчастіше допомога хірургів потрібна при вроджених чи набутих патологіях органів репродуктивної системи, які неможливо усунути іншими способами.
  • Допоміжні репродуктивні технології. Ще один варіант лікування безпліддя у чоловіків. ДРТ призначаються пацієнтам з тяжкими формами безпліддя. ЕКО, ІКСІ дозволяють провести запліднення навіть у тому випадку, коли в еякуляті відсутні життєздатні сперматозоїди. Найчастіше при низькій якості насіннєвої рідини та підтвердженому чоловічому факторі безпліддя парі рекомендується ЕКО+ІКСІ.

Безпліддя сьогодні – не вирок. Це тимчасові порушення фертильності, які успішно піддаються корекції. Головне – вчасно звернутися до лікаря, який точно встановить діагноз та підбере оптимальну програму терапії.

Найчастіше під час лікування чоловічого безпліддя в клініці IGR нам вдається домогтися зачаття протягом 3-4 місяців після початку терапії. При зверненні до клініки у м. Київ (пр. Перемоги 121-Б) ви можете розраховувати на індивідуальний уважний підхід, лояльні ціни на сайті на медичні послуги, повну конфіденційність та високі показники ефективності терапії.

Схожі повідомлення

Масована ракетна атака 31 жовтня

admin2

Готуємось переводити стрілки. ВР провалила скасування “літнього часу”

admin1

Товари для рукоділля в спеціалізованому інтернет-магазині

admin

Clinica WEB – інноваційна медична інформаційна система для приватних медичних центрів

admin

У вінок пам’яті про видатного новороздільця, відомого українського піаніста – віртуоза   Олега РУДНИЦЬКОГО, якому сьогодні виповнилося б 44 роки

admin3

«Черга більша, ніж за айфоном». Поштова марка про російський корабель набирає популярності серед українців

admin3

Залишити коментар