16.5 C
Lviv
19.04.2024
Новороздільська ОТГ

Звіт фракції ПП «Народний Рух України» у Новороздільській міській раді за 2020-2021 рр.

За результатами місцевих виборів 25 жовтня 2020 року до Новороздільської міської ради від нашої політичної сили було обрано 3 депутати – Роман Мартиненко, Тарас Шаран,   Віра Власюк.

Одним із пріоритетів в роботі депутата вважаємо участь у пленарних засіданнях ради та роботу у постійних депутатських комісіях. За рік роботи було проведено 18-ть сесій. Відвідуваність сесій Новороздільської міської ради депутатами від ПП «НРУ» майже стовідсоткова.  

 Депутати нашої фракції працюють у постійних депутатських комісіях: Роман Мартиненко –  голова комісії з питань гуманітарної політики. Тарас Шаран – голова комісії з питань землекористування. Віра Власюк – секретар комісії з питань бюджету та регуляторної політики.

Завжди аналізуємо потреби виборців і кожного жителя ОТГ зокрема.  Із 19 депутатських запитів за рік діяльності В. Власюк подала 2 запити – зокрема, щодо діяльності кафе «Вікторія»  та «точки» продажу алкогольних напоїв на бул. Довженка, Т. Шаран – 10 запитів. Першим підняв питання про незаконну діяльність підприємства ТОВ «Еко Пром Груп» у Гранки-Кутах та екологічний вплив від  спалювання шин. Надаємо численні консультації мешканцям ОТГ з приводу земельних питань, щодо надання субсидій, молодіжного і спортивного життя міста та багатьох інших.  

1 грудня з ініціативи Тараса Шарана та за сприяння  «Народного Руху України»  в урочищі поблизу Станковець освятили пам’ятний хрест на місці останньої діючої криївки у 1951 році, де загинули повстанці, мешканці навколишніх сіл.  Депутати фракції НРУ стали співорганізаторами  туристичного веломаршруту «Шляхами білих хорватів» селами Новороздільської та сусідніх громад.

Щиро вдячні за довіру всім, хто віддав свій голос за Народний Рух України. Користуючись нагодою, щиро вітаємо мешканців Новороздільської ОТГ  з прийдешнім Новим роком Різдвом! Бажаємо усім миру в Україні і добра та любові

Тарас ШАРАН, голова фракції ПП «Народний Рух України» у Новороздільській міській раді

Схожі повідомлення

Снігова субота у Новому Роздолі

admin2

Споживачі запитують «газовиків»: чому тепер «платіжки» без показників лічильників?

admin3

Не можу мовчати…. Спогади людини, яка пережила другу світову…

admin2

Новороздільська громада. Випуск-2023

admin2

Наперекір війні: танцювальне свято на сцені МБК “Молодість”

admin2

Ріст захворюваності на ковід – на Львівщині і у Новому Роздолі

admin2

Залишити коментар