16.5 C
Lviv
30.04.2024
Україна

Львівські рятувальники надали доступ до квартири, де знаходилась жінка з ознаками інсульту, та доправили її до карети швидкої допомоги

 А відтак, 65-річна львів’янка отримала шанс на оперативне лікування важкого діагнозу медпрацівниками у лікарні. Звісно, в першу чергу шановна пані  подякувала вогнеборцям 31-ої ДПЧ м. Львова.

Як повідомляє пресслужба ДСНС України у Львівській області, 23 грудня о 16:39 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що в м. Львові на вул. Шевченка, 366 в квартирі на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку жінка потребує медичної допомоги, але не може самостійно відкрити двері.

До місця події було направлено чергове відділення 31-ої державної пожежно-рятувальної частини м.Львова

Рятувальники за допомогою шанцевого інструменту відчинили двері та забезпечили доступ в квартиру працівникам поліції та медикам. В помешканні на підлозі знаходилась жінка, 1956 року народження, з ознаками інсульту. Тож, рятувальники за допомогою нош транспортували потерпілу до карети швидкої медичної допомоги.

Схожі повідомлення

Діти Стрийщини допомагають фронту: власними зусиллями зібрали кошти на два бронежилети

admin3

Вихід з похмілля в домашніх умовах

admin

Кінець російської імперії

admin3

Демографічна криза в Україні – по всіх показниках

admin2

15-19 вересня у Палаці мистецтв у Львові відбудуться знакові культурні події

admin3

Перед стратою 23 грудня 1932 року Дмитро Данилишин промовив: «Мені тільки дуже жаль, що я не можу ще раз умерти за Україну»

admin3

Залишити коментар