16.5 C
Lviv
26.04.2024
Новороздільська ОТГ

Благодійний Ярмарок Пряників – смачні пряники, красива фотозона і щедрі пожертви Вітальчику Головченко!

Сніжний ранок у Новому Роздолі розпочався з анонсованого Благодійного Ярмарку Пряників.

Рясний сніг не зупинив ні волонтерів, ні покупців, ні юного фотографа Романа Семегена.

Новороздільці розкуповували красиві пряники (дві торгові точки були біля “Сільпо” і АТБ, усвідомлюючи, що ця покупка є черговою часточкою у внесок порятунку життя дитини – маленького новороздільця Вітальчика Головченко.

Також усі бажаючі робили фото біля святкової фотозони, яка нагадувала про наближення Різдвяних свят і про головну заповідь кожного християнина – робити добро ближньому! Творити добро – це значно важливіше i простiше, аніж може собі уявити кожен з нас.

«Все, що ви зробили одному з Моїх братів найменших – ви Мені зробили» – ці слова Христа є дуже актуальними, особливо сьогодні, коли так потрібна допомога маленькому Вітальчику з Нового Роздолу.

БФ Карітас Новий Розділ, організатор Благодійного Ярмарку Пряників, висловлює щиру подяку усім жертводавцям за складені пожертви у сумі 30709 грн. та 1000 євро.

Особливо велика подяка організаторам, господиням за чудові та смачні пряники, волонтерам, «Фотозона на прокат», Марії Ониськів за створення новорічної атмосфери та гарного настрою для дітей, усім людям доброї волі, що будь яким чином долучились до створення благодійної ярмарки.

Отець Іван Рибко по завершенні благодійної ярмарки одразу відвідав маленького Вітальчика, помолився за його здоров’ячко та благословив. Усі кошти передав мамі.

Батьки та рідні висловлюють щиру подяку усім людям доброї волі за допомогу.

Схожі повідомлення

“Шкільний портфелик” від Карітасу Новий Розділ

admin2

У четвер , 28 вересня, міський голова Ярина Яценко провела зустріч з родинами загиблих, полонених і зниклих безвісти військовослужбовців Новороздільської громади

admin3

Новий Розділ завтра прощатиметься з Героєм Володимиром Стецьком

admin2

Зібрання на відзначення 81-ї річниці створення УПА

admin2

Серед повернених полонених – наші земляки із сусідніх громад

admin2

Новорічна ніч – комендантська година і НІЯКИХ фейєрверків!

admin2

Залишити коментар