16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Перший турнір новороздільських баскетболістів. І успішний!

СБК «Новий Розділ» взяли участь у турнірі з баскетболу у місті Болехів 9 грудня 2023 року.

У приміщенні спортивного залу Болехівського ліцею №1 «Академічного» відбувся черговий розіграш ХІІ традиційного відкритого Кубку міста Болехова з баскетболу пам’яті тренера С.М.Романишига. На урочистому відкритті змагань спортсменів привітав перший заступник міського голови Василь Юрочко. Він побажав їм хорошої та чесної гри, а перемоги, звичайно, тільки найдостойнішій команді. Після цього спортивне свято розпочалося.

Минулорічні переможці, «Болехів state», цьогоріч не змогли подолати гостів з Нового Роздолу та посіли четверте місце. «СБК«Новий Розділ» зумів вибороти бронзу. А от за перше місце розгорнулася справжня боротьба. БК «Болехів» та БК «Долина» протягом усього ігрового часу ішли на рівних. І тільки справжня воля до перемоги дозволила БК «Болехів» тріумфувати та здобути Кубок.

Для «СБК«Новий Розділ» це перший турнір з баскетболу 5х5 та зразу медалі. Команда молода, але цілеспрямована – у ній є кілька досвідчених спортсменів, та все ж більшість гравців – це молоде покоління, яке хоче розвивати баскетбол саме у рідному місті

Схожі повідомлення

Лист старійшини міста: “Спішіть, бо може бути запізно”

admin2

Наші юні спортсмени продовжують тренуватись на спортивних зборах в Сколе

admin3

Молодь знімає документальний фільм про Новий Розділ

admin2

Нарада директорів шкіл Новороздільської громади

admin2

Завтра на стадіоні “Галичина” матчем ФК “Новий Розділ” – ФК “Мостиська” стартує Кубок Львівщини 2023 з футболу

admin3

Свято наближається…

admin2

Залишити коментар