16.5 C
Lviv
20.04.2024
Україна

Вибір рамки номера – що треба знати

Рамки номерів транспортних засобів (номерні рамки) служать для встановлення та кріплення на автомобіль державного реєстраційного знака (номери).

Розміри та параметри номерних рамок регламентуються затвердженими державними стандартами, залежно від виду транспортних засобів:

Тип А – для автомобілів (легкові, вантажні, автобуси);
Тип B – для спецтехніки (будівельна та сільськогосподарська техніка, спеціального призначення);
Тип C – для мотоциклів (мопеди, мотобайки, мотоцикли зарубіжного виробництва, ретро- та спортивні мотоцикли, квадроцикли, снігоходи).
Інтернет-магазин “ТО24” пропонує великий вибір номерных рамок  для кожного виду транспорту.

Види номерних рамок
Можна виділити кілька типів номерних рамок, що відрізняються конструкцією, матеріалом виготовлення та способом кріплення. За типом конструкції рамки номерів бувають:

номерні рамки з підсвічуванням – спеціальні рамки, контуровані світлодіодною стрічкою;
рамки-перевертки – призначені для одночасного використання двох реєстраційних номерів (законне використання лише на стоянках);
рамки номерів з мінливим кутом нахилу. Такі рамки можуть бути електронними (становище регулюється в салоні автомобіля) і механічними (самовідкидними) – кут нахилу змінюється під час руху і залежить від швидкості автомобіля;
з парктроником або камерою заднього виду. Гаджет встановлюється безпосередньо на номерній рамці, якщо автомобіль їм не обладнаний.
антивандальні – основне призначення за рахунок спеціального посиленого кріплення, мінімізувати ризики незаконного зняття або демонтажу номерного знака.
Фахівці “ТО24” радять при виборі рамки номерного знака звертати увагу на матеріал виготовлення рамки. Слід керуватися температурними режимами регіону, умовами використання ТЗ та ціновою категорією виробу. В асортименті інтернет магазину запропоновані наступні автомобільні рамки номерів:

Хромовані. Рекомендовано для використання в умовах великих температурних амплітуд (ресурс навантаження від -40 до +60 °C), у випадках частого використання автоковдри або передпускового підігрівача;
Пластикові. Бюджетний варіант – найнижчий за вартістю, на цьому його переваги закінчуються – він не справляється з перепадами температур або механічними впливами. Підходить як тимчасові або транзитні номерні рамки;
Рамки з нержавіючої сталі. Стійкі до зовнішніх та погодних впливів. До переваг можна віднести збільшений термін експлуатації (у 5 разів більше, ніж у пластикових) та нижчу вартість, ніж у хромованих виробів.
Інтернет-магазин “ТО24” пропонує широкий асортимент якісних номерних рамок від провідних виробників для будь-якого виду ТЗ. Всі товари сертифіковані відповідно до міжнародних стандартів ISO та СМЯ.

Схожі повідомлення

Як “отродьє” полювало на голову Іванківської ОТГ Тетяну Свириденко

admin3

12 лютого Президент США Байден зателефонує Президенту РФ Путіну

admin3

Тепла підлога під плитку – сучасний вибір

admin

Молодий, але ранній наркорозповсюджувач: у Львові поліцейські затримали 18-річного мешканця Полтавщини “на гарячому” – із психотропами

admin3

Смертоносні гриби. Двоє діток померли, ще двох дітей і їх вагітну матір рятують медики

admin1

Благодійна організація актора Шона Пенна буде допомагати українським переселенцям на Львівщині

admin3

Залишити коментар