16.5 C
Lviv
25.04.2024
Новороздільська ОТГ

Студентка Новороздільського коледжу – лауреатка обласної премії імені В’ячеслава Чорновола

Львівська обласна державна адміністрація та Львівська обласна рада щорічно призначають премії для студентів закладів вищої та фахової передвищої освіти області з нагоди Міжнародного дня студента

24 листопада 2021 р. відбулося нагородження лауреатів обласної премії імені В’ячеслава Чорновола за активну життєву і громадянську позицію, особливий внесок у розвиток і утвердження вітчизняної науки, сприяння суспільному прогресу, соціально-економічним перетворенням в Україні та світі.

Серед нагороджених була й студентка 4-го курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія» Новороздільського політехнічного фахового коледжу Галько Аліна, яка спільно з викладачами коледжу підготувала і презентувала інформаційно-просвітницький проєкт «Алгоритм дій з використанням професійних програм «Sony Vegas Pro», «Adobe Premiere Pro» та «Adobe Photoshop» для створення відеоматеріалів із навчально-виховної діяльності коледжу» та добірку відеофільмів із життя навчального закладу.

Новороздільська міська рада щиро вітає Аліну з високим результатом і бажає нових досягнень та звершень, подальшої плідної праці та визнання! Велика подяка викладачам коледжу, які сприяли становленню та формуванню Аліни як майбутнього висококваліфікованого спеціаліста і свідомого громадянина суспільства.

Схожі повідомлення

Світлої пам’яті Воїна- новороздільця  Володимира САДОВОГО нагороджено відзнакою «Хрест Героя». Посмертно

admin3

Команда нашої школи – переможець змагань з волейболу серед навчальних закладів міста!

admin3

Ростислав САВОСТЬЯНОВ: “Наші УМХівчики – цікаві і допитливі, їхні влучні думки вражають…”

admin3

На крадіжці затримали новороздільчанина. Покарання буде згідно законів воєнного часу

admin2

Новороздільська волейболістка – перша стипендіатка міста

admin2

Світлій пам’яті Ярослава Володимировича ШЕВЛЮКА

admin3

Залишити коментар