16.5 C
Lviv
24.04.2024
Стрийщина

Поліцейські повідомили про підозру наркозбувачу зі Стрия

Кримінальна «біографія» вказаного зловмисника, про якого піде мова нижче, мимоволі пригадала крилату цитату із культової комедії минулого століття» «Джентльмени удачі» – «Вкрав, випив – в тюрму!», «Вкрав, випив – в тюрму!…» Щоправда, у даному випадку причина інша – наркозбування.

Власне, про це йдеться у повідомленні Нацполіції Львівщини:

 Як встановили під час досудового розслідування співробітники Стрийського районного управління поліції, 47-річний місцевий мешканець, раніше вже неодноразово судимий за наркозлочини, розповсюджував на території району наркотичній засіб «канабіс» та психотропну речовину «PVP».

Під час санкціонованих обшуків, проведених за місцем його проживання, поліцейські виявили та вилучили значну кількість наркотичного засобу «канабіс», пристрої для викурювання психотропної речовини «PVP» (солі), а також грошові кошти, отримані злочинним шляхом.

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

За скоєне неодноразово судимому за наркозлочини місцевому мешканцю загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Схожі повідомлення

Беріть участь у конкурсі малюнків та отримайте призи від АТ Львівгаз

admin2

Пожежа на Дуброві

admin2

На Стрийщині завершили ремонт ділянки автомобільної дороги Миколаїв-Жидачів-Калуш в межах села Київець

admin3

У Руді від пожежі врятували будинок і гараж

admin2

Копали траншею для газової труби: на Стрийщині знайшли застарілі боєприпаси

admin2

Зловмисника, який вбив жінку в Дрогобичі, затримано

admin2

Залишити коментар