16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

Центральна площа: працівники філії «Новороздільські електричні мережі» ТОВ «Нафтогаз Тепло» демонтують старі електроопори і встановлюють нові

 Зранку, 8 жовтня,  на центральному майдані, а точніше зліва від МБК «Молодість», злагодженом темпом відбувається демонтаж електричних опор, а також встановлюються нові.

Як з’ясував репортер «Вісника Розділля» вказані роботи виконує персонал та спеціальна техніка  філії  «Новороздільські електричні мережі»  ТОВ «Нафтогаз Тепло». Станом на 15.00 год. вже демонтовано 10 старих електроопор, а з тильної сторони Будинку культури встановлено 3 нові.

Нагадаємо, що наприкінці серпня розпочалася масштабна реконструкція міської площі Героїв Майдану,  на проведення якої з державного бюджету виділено 10 мільйонів гривень.    

Схожі повідомлення

Всеукраїнський фестиваль хореографії у Новому Роздолі і переможці

admin2

На фронті загинув смертю хоробрих новорозділець Володимир БРАТЦІВ

admin3

Рік війни не змінив нашої традиції – прикрашати приміщення установи до Нового Року та Різдвяних свят. Наша ялиночка обов”язково дуже-дуже засяє після нашої ПЕРЕМОГИ!

admin3

Зимова снігова пара: «дама» відвідала «кавалера» у лікарні…

admin3

Щодо чуток про Новороздільську лікарню: Ярина Яценко розставляє крапки над «і» стосовно змін у організаційній структурі та скорочення чисельності персоналу

admin3

День Незалежності – свято української нації і Перемоги!

admin3

Залишити коментар