16.5 C
Lviv
19.04.2024
Україна

Як правильно вибрати оправу?

Чотири очі ніколи не були такими модними. Окуляри, які більше не вважаються невід’ємною частиною щоденного функціонування, тепер розглядаються як завершальний штрих із можливістю миттєво покращити свій зовнішній вигляд. Незалежно від вашої власної оптики, специфікації так само стосуються того, як вас бачать, і того, як ви насправді бачите, що породжує багатство модних нових бутикових оптик та незліченну кількість варіантів від найбільших імен моди.

Але знайти ідеальну пару окулярів – завдання не з легких. Хоча більшість нових оправ натхненні позачасовими силуетами, як і в чоловічих сонцезахисних окулярах, межа між кітчем і шиком часто розмита. На щастя, ми переглянули останні пари, щоб знайти найкраще для будь -якого вибагливого джентльмена, оправи для окулярів чоловічі. Але спочатку тест.

Які оправи підходять до форми обличчя?

Швидше за все, ви вже чули деякі жорсткі правила щодо цього. Форми серця повинні виглядати так, щоб мінімізувати верхню частину обличчя, щоб розширити підборіддя; довгасті мають виглядати, щоб додати ширини; діаманти (найрідкісніші з усіх форм обличчя) повинні доповнювати кутові риси так само, як кутові окуляри. Насправді, ми вважаємо, що ці правила можуть бути досить обмежувальними. Натомість подумайте про риси обличчя. Для більш гострих щелеп і скул подумайте про пом’якшення за допомогою круглої пари оправ, а для круглих облич з м’якими рисами кутова пара, ймовірно, врівноважить вас.

Чи варто купувати дротяні або ацетатні окуляри?

Хоча черепахові рами та напівпрозорі ацетатні рамки, безумовно, були найпопулярнішими з них останнім часом, кожен із них має заслуги. Маленькі та круглі дротяні рами (див. “Гаррі Поттер”) можуть запропонувати розумніше рішення, яке не підходить для вашого обличчя, для людей, які не хочуть, щоб їх специфікації робили велику заяву. На більш чіткому кінці дротового спектру-авіатори, нахабний кивок до 1980-х років, найкраще виконаний з металу сріблястого тону. Тим часом ацетат, як правило, пропонує максимальну універсальність у дизайні з великою кількістю елементів, до яких бренди можуть додати сміливіший відміток. Вони також є окулярами для цієї класичної привабливості.

Скільки потрібно платити за окуляри?

Враховуючи, що це аксесуар, який ви будете носити дуже багато, окуляри – це дійсно те, чого не варто робити дешево. Знайдіть улюблену пару і не погоджуйтесь на більш дешеву альтернативу. Якщо ця пара коштує менше 100$, тобі пощастило. Взагалі кажучи, однак, якісні підгляди можуть відшкодувати вам від 125 до 500 $. А коли йдеться про призначення рецепта, побалуйте себе додатковими можливостями. Ваші окуляри будуть виглядати набагато краще, якщо вони не схильні до відблисків екрану та/або збільшення ваших очей.

Схожі повідомлення

Майже 600 ДТП за участю пішоходів протягом минулого року – поліцейські Львівщини вкотре нагадали правила безпеки на дорозі

admin3

Рецензія на оплачену державою “Новорічну шкереберть”

admin3

Подвиги “Азова” і ставлення держави

admin3

Вибір рамки номера – що треба знати

admin

Ще одна смерть героя у російсько – українській війні, уродженця Яворова Віталія Павлиська

admin3

Самопроголошена Енергодарська міська рада обіцяла власний “суд”, “міліцію” і звільнення від податків

admin2

Залишити коментар