16.5 C
Lviv
18.04.2024
Україна

Власну дитину – на ланцюг… посадили батьки у Кривому Розі

Повідомлення, що надійшло сьогодні, 23 липня, від 7-річної дитини, збентежило навіть бувалих поліцейських.
“Мати з вітчимом прив’язали мене, закрили в будинку та пішли з дому”, — плачучи повідомив поліцейським Кривого Рогу хлопчик.
Інспектори Дмитро Денисов та Олег Ковбаса негайно прибули на вулицю Вітчизни, а зайшовши у двір, одразу почули дитячий плач. У вікні ж патрульні побачили жахливу картину: хлопчик сидів на ліжку, прикутий ланцюгом до батареї.
Інспектори вже були готові силою зайти до приміщення, проте із сусіднього подвір’я до поліцейських вийшла бабуся дитини та допомогла інспекторам зайти до приміщення.


Хлопчика одразу звільнили. А також дитина розповіла, що постійно потерпає від домашнього насилля, її б’ють і принижують, тому жити вдома вона не хоче.
Батьки ж хлопчика, яким зателефонували патрульні, пояснили, що дитина постійно тікає з дому, тому вони вирішили пристебнути його та пішли на роботу.
Наразі життю чи здоров’ю хлопчика нічого не загрожує.
Його подальшу долю вирішать відповідні служби, які викликали на місце події інспектори. Щодо батьків – на місце було викликано слідчо-оперативну групу для документування подій і надання подальшої кримінально-правової кваліфікації.

Схожі повідомлення

Новий заклад східної кухні у Львові від харків’ян Roll Club

admin

8-й окремий батальйон “Аратта” ім. Андрія Гергерта УДА: ДЯКУЄМО, ВОЛОНТЕРИ!

admin3

Остання битва путіна — це зима

admin2

26 жовтня ц. р. львівський рецидивіст пограбував квартиру та побив господарів, а 30 листопада – суд обрав зловмиснику запобіжний захід – утримання під вартою

admin3

Львівщина: 31 жовтня вогнеборці ліквідували 8 пожеж сухої трави

admin3

Майже 600 ДТП за участю пішоходів протягом минулого року – поліцейські Львівщини вкотре нагадали правила безпеки на дорозі

admin3

Залишити коментар