16.5 C
Lviv
20.04.2024
Україна

На вихідних спортсмени Львівщини вибороли два золота чемпіонатів Європи

21 листопада 2022 року.

У суботу, 19 листопада, у Польщі у фіналі чемпіонату Європи з сучасного п’ятиборства серед молоді до 24 років.

Про “золотих” переможціів Чемпіонату з Львівщини йдеться у повідомленні пресслужби Львівської ОДА (ОВА) з посиланням на Управління молоді і спорту облдержадміністрації.

Львівський спортсмен 20-річний Юрій Ковальчук виборов золоту медаль в особистих змаганнях. У фіналі атлет боровся за нагороду з 17 представниками інших європейських держав. 

Юрій тренується у Львівській школі вищої спортивної майстерності та на Навчально-спортивній базі літніх видів спорту. Його наставники – Віталій Тарнакін, Олег Фіалкович, Андрій Ковальчук та Андрій Орліковський. 

Тим часом 23-річний стриянин Святослав Гасюк виборов золото чемпіонату Європи з кікбоксингу WAKO у розділі лоу-кік. Це повноконтактний розділ кікбоксингу, в якому є також можливість атаки ніг опонента з чистими ударами ногами. 

Спортсмен тренуються під керівництвом тренера Андрія Шапошнікова у бійцівському клубі «Хануман». Цьогоріч Святослав також став чемпіоном Європейських спортивних ігор серед студентів.

Чемпіонат Європи з кікбоксингу відбувся у Туреччині. За нагороди тут змагались представники понад 40 країн.

Схожі повідомлення

Прикордонники та правоохоронці Львівщини затримали чергових “ухилянтів” від мобілізації в ЗСУ. Починаючи з 24 лютого, рахунок такого роду “публіки” перевалив за 160

admin3

Телефонний шахрай, представившись “лікарем”, видурив у 81-річної бабусі 1 тис. дол. США та 4 тис. грн на “лікування” донечки, яка “потрапила” в ДТП

admin3

Матраци Доктор Хелс: з турботою про ваше здоров’я

admin

Впродовж дня жертвами шахрайства з банківськими картками стали мешканці Стийщини, Львова та Червонограда. Відкрито криімнальні провадження

admin3

Сімейний адвокат від юридичної компанії «Флагман» — 4 послуги в галузі сімейного права

admin

Вагомий успіх 80-річного Геннадія Печенюка: у Кубку України та «Турі братів Стародубів» серед ветеранів та аматорів велоспорту він завоював перше, два других та третє місце!

admin3

Залишити коментар