16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

Репліка про «відкати» і про «отримати по голові»…

Важко сказати, яка саме інформація, надрукована у минулотижневому числі «Вісника Розділля», викликала обурення читача, але до вашого автора у вихідні телефонувала особа, яка не представилася, і повідомила, що редакція або ж редактор бере «відкати». На запитання, звідки така впевненість, пролунала відповідь: мовляв, чому тоді не друкуєте заміток про те, що особи кавказької зовнішності торгують продуктами  у кіосках без відповідних дозволів, та про те, що у місті діють заправки без дозвільних документів.  Відповідь репортера про те, що згідно із законом право встановлювати законність підприємницької діяльності належить відповідним органам, невідомий прокоментував, мовляв,  редакція, мабуть, таки бере «відкати» або ж боїться «отримати по голові».

Що ж, відповім на такий «коментар» невідомого коротко: схоже, що і  перше, і друге припущення – просто плід фантазії особи, якій не сподобалася певна публікація у «Віснику Розділля».

Іван БАСАРАБ

Схожі повідомлення

Ольга Шелудько: «З початку дії карантину на COVID – 19 захворіло 35 новороздільських медпрацівників, в тому числі – 1 випадок летальний»

admin3

Міжнародний трофей переможця СКІФ привіз до Нового Роздолу

admin2

Учасники громадських слухань у с. Берездівці   щодо демонтажу пам’ятника “Скорботна мати” продемонстрували принциповість і мудрість, що відобразилося у виваженому рішенні

admin3

Новий Розділ: графік вимкнення електроенергії на 5 грудня

admin2

Тенісисти, готуйтеся до змагань

admin2

Покрокова інструкція створення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ)

admin3

Залишити коментар