16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

“Газова атака” на Стуса

“Благодім-4” сьогодні, 19 травня, з честю витримало “атаку” газовиків.

Розпочиналося все буденно: після численних скарг мешканців будинку 4-а по вул. Стуса на сильний запах газу голова ОСББ зателефонувала в аварійну газову службу. Газовики прибули, пофарбували газову трубу, змастили-провірили “краники”, як розповіли мешканці, словом, роботу виконали.

А потім … відмовилися включати газ, аргументуючи тим, як поінформували городяни, що голова ОСББ повинна підписати акти розмежування (свого часу з цього ж приводу була серйозна “війна” обєднань співвласників багатоквартирних будинків і газових служб у Львові). Втім, голова ОСББ пояснила, що підписання актів – справа не однієї людини, є правління , є мешканці, зрештою, консультація у юристів, тож попросила надати акти для ознайомлення.

Актів не отримали, натомість прибула машина “аварійної газової служби” – і … запломбувала газову трубу. Тобто без блакитного палива залишилося 180 квартир трьох будинків – вул. Стуса, 4, 4-А, 6.

Мешканці будинків швидко зорганізувалися – викликали поліцію і … заблокували автомобіль газовиків. Як же залишитися без газу, без гарячої води? Та й причина такого вчинку газовиків не зрозуміла.

Допоки мешканці “тримали” газовиків, голова ОСББ Мирослава Олійник, заступник Марія Калашнікова у стінах міської ради з міським головою Яриною Яценко, першим заступником Михайлом Гулієм і представником Новороздільської газової дільниці Василем Ратичем “розрулювали” ситуацію. Розмова була довга. Але наполегливе відстоювання інтересів новороздільців представниками міської ради, як поінформувала Марія, дало нарешті результат – аж в 9 годині вечора “запустили” газ, попередньо у кожній квартирі переревіривши газові труби.

Схожі повідомлення

У Новому Роздолі встановили міську ялинку

admin2

Новороздільська громада – допомога військовим госпіталям

admin2

В перший день нового 2024-о року в громаду надійшла допомога для потреб ЗСУ від земляків із США – Ігоря і Світлани ПЕТЛЯК. Щиро вдячні!

admin3

Світлій пам”яті українського воїна Дмитра ПОЛЬОВОГО присвячується

admin3

Наші Герої! Післяслово… Василь Лопушанський…

admin2

Ноутбуки для вчителів шкіл Новороздільської громади

admin2

Залишити коментар