16.5 C
Lviv
19.04.2024
Новороздільська ОТГ

Вимагаємо виплатити заборгованість по зарплаті і перерахувати ставки та посадові оклади

Директору ТзОВ «Енергія – Новий Розділ» КОЗІ Є. Б., копія: голові Новороздільської ОТГ Я. ЯЦЕНКО, копія: в редакцію газети «Вісник Розділля»

ЗВЕРНЕННЯ

 Доводимо до вашого відома, що у   ТзОВ «Енергія – Новий Розділ» знову  утворилася заборгованість по виплаті заробітної плати. З квітня   2021 року, згідно з  рішенням «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення»,  затверджено новий тариф на послуги водопостачання і водовідведення.

Проте адміністрація ТзОВ «Енергія – Новий Розділ»,  незважаючи на закладене в тариф підвищення заробітної плати, відмовляється переглядати тарифні ставки і посадові оклади для понад  70 працівників «Водоканалу». Враховуючи вищесказане,  колектив «Водоканалу» вимагає:

1. Адміністрації  ТзОВ «Енергія – Новий Розділ» дати вказівку відповідним підрозділам зробити перерахунок тарифних ставок і посадових окладів,  враховуючи закладену в новому тарифі середню заробітну плату,  починаючи з квітня 2021р.

2.Скласти графік виплати заборгованості по заробітній платі із врахуванням індексації  і до 15 травня всі кошти  , що надходять на рахунок ТзОВ «Енергія – Новий Розділ», направити на погашення зарплати працівникам відповідно до ст.97 КЗПП.

3. Голові  Новороздільської ОТГ посприяти у вирішені даної ситуації,  так як місцева влада є співвласником частини  майна ТзОВ «Енергія – Новий Розділ»

4. У випадку , якщо адміністрація ТзОВ «Енергія – Новий Розділ» відмовляється виконувати вимоги працівників ,трудовий колектив залишає за собою право звертатися до органів судової влади для забезпечення законних вимог працівників згідно КЗПП.

Ініціативна група працівників підрозділу «Водоканал» ТзОВ «Енергія – Новий Розділ»: С. Козодой, Д. Пендюк, І. Трухим, М. Стефашко, І. Ричагівський (всього 26 підписів)

Схожі повідомлення

Ще одна гірка втрата в Новороздільській громаді

admin2

Новороздільська поліція «закрила» ялинкового руфера по імені Пєтька

admin2

Уточнення до інформації «Новороздільські борці здобули три призові місця на Всеукраїнському турнірі з дзюдо серед дітей 2012-2013 р.н., який сьогодні відбувся в Калуші»

admin3

Водохреща-2022 у храмі Різдва Пресвятої Богородиці

admin2

Вчинок батьків полеглого воїна Ростислава Бальзана, які подарували ЗЗСО №3 спортмайданчик, – це унікальний приклад української родини, яка у такий спосіб увіковічила світлу пам”ять сина

admin3

Боротьба за тарифи….розпочалася

admin2

Залишити коментар