16.5 C
Lviv
24.04.2024
Україна

Що таке клінінг? Що таке клінінгова компанія?

Поняття клінінг має на увазі не просто миття підлоги, а комплексний підхід до збирання приміщення. Фахівці застосовують професійні очищаючі засоби, здатні впоратися зі складними плямами, і безліч технічних засобів. Пилососи, парогенератори, апаратуру для мийки під тиском – корисні і дієві помічники в боротьбі з брудом. У майстрів завжди знайдеться ефективне рішення для екстреної ситуації.

Клінінг – що це таке простими словами

Знайомство зі сферою клінінгу у Львові відбулося менш як 15 років тому, а сьогодні спецбригади обслуговують і приватні будинки, і офісні будівлі.

Що таке клінінгова служба? Це компанія, що надає разові або періодичні професійні послуги з наведення порядку в приміщенні. Майстри однаково ефективно очистять і заводський цех, і зали вишуканого ресторану.

Якщо розбирати, що таке клінінг з позиції вигоди, то це отримання послуг з наведення і підтримання порядку в приміщеннях будь-яких обсягів у зручний час і за помірну ціну.

Успішне ведення справ неможливо в невпорядкованих офісах. Це питання і здоров’я працівників, і підтримки репутації. Штатна прибиральниця не зможе забезпечити той рівень чистоти приміщення, який вважається нормою для клінінгової фірми.

Що включають в себе клінінгові роботи

При динамічному способі життя практично неможливо підтримувати порядок навіть в маленькій квартирці, а на клінінг масштабних площ потрібно дуже багато часу. Можна запросити домробітницю, але одна людина не зможе оперативно і ретельно виконати потрібні роботи. При аутсорсингу клінінгових послуг до замовника приїжджає команда майстрів, і кожен займається окремим «фронтом» робіт.

Клінінг – це прибирання приміщень, що включає комплекс процедур:

  • ретельне очищення вікон і підлоги;
  • протирання пилу і полірування поверхонь;
  • очистку диванів, крісел, килимів;
  • мийку світильників, дзеркал, прозорих панелей;
  • догляд за побутовою і робочою технікою;
  • наведення охайності в санвузлах та ванних кімнатах;
  • винос сміття.

Крім базового пакета послуг, кожна компанія складає особливі пропозиції. Затребувані такі позиції:

  • Вивіз будівельного сміття з приміщення.
  • Очищення території від снігу.
  • Садові та ландшафтні роботи.
  • Нанесення захисних покриттів на різні поверхні.
  • Дезінфекція та позбавлення від гризунів.
  • Шліфування та полірування металевих конструкцій.
  • Миття оргтехніки.

Завдяки ефективному обладнанню і хімічним розчинам, фахівці клінінгової служби швидко видаляють цвіль, грибок, складні плями зі стін і підлогових покриттів, призводять в бездоганний стан м’які меблі.

Як вибрати клінінг-сервіс

Сьогодні на ринку Львова пропонують послуги і професійні клінінгові компанії, які працюють відповідально, і фірми-одноденки, які нічого не знають про стандарти сервісу.

Клінінгова служба Магнус – це не класичний суботник або щоденне змахування пилу, а масштабний набір дій по наведенню порядку і затишку.

Щоб не нарватися на дилетантів, треба приділити увагу принципових моментів.

Приваблива реклама – не гарантія якісного результату. Якщо компанія обіцяє забратися в приміщенні швидко і дешево, то мова йде про підтримувальний клінінг, а не про генеральне прибирання. Тому істотна частина процедур в пакет послуг не входить.

Після приїзду клінерів треба подивитися на їх зовнішній вигляд – професіонали одягнені в однаковий спецодяг з логотипом компанії. Надійна клінінгова фірма постачає співробітників справною технікою і новими витратними матеріалами.

Коли процес завершений, клієнт має право приймати роботу ретельно, без поспіху, заглянувши в усі важкодоступні місця. Якщо результат влаштовує замовника, проводиться оплата.

Різновиди клінінгових послуг

Пропозиції професійних прибиральників затребувані у організацій і звичайних людей. Часто в подібні компанії звертаються при необхідності генерального прибирання квартири або для наведення порядку після ремонту. За допомогою фахівців можна привести в нормальний стан будинок, де давно не було мешканців.

Що означає клінінгова послуга? Це комплекс різноманітних процедур по наведенню спеціальною службою порядку в житловому будинку, пристосованому спорудженні або на присадибній ділянці.

Професійний клінінг передбачає диференційований підхід, коли клієнт замовляє тільки той варіант робіт, який йому потрібно в цей момент.

Види послуг:

Підтримування прибирання. Сервіс передбачає щотижневе сухе і вологе очищення поверхонь без порушення трудомістких ділянок.

Здійснюється змітання пилу з освітлювальних приладів і предметів інтер’єру, миття підлог, очищення килимів і м’яких меблів пилососом, дезінфекція сантехніки та доведення до ладу кухні.

Генеральне прибирання. Сервіс включає ретельне миття робочих поверхонь, кухонного фартуха, верхніх панелей шаф.

Протираються світильники і декоративні предмети, пил видаляється з найзатишніших куточків. Повністю чистяться сантехнічні прилади та побутова техніка. Такий захід рекомендовано раз в 3 місяці. Залежно від забрудненості простору у професіоналів на роботу піде 9-12 годин.

Миття вікон, укосів і підвіконь. Фахівці працюють на будь-якій висоті, іноді застосовуючи альпіністське спорядження.

Хімчистка м’яких меблів і миття килимових покриттів. Професіонали використовують спеціальну техніку: миючі пилососи, роторні машини і екстрактори.

Наведення чистоти в приміщенні після ремонту. Спочатку фахівці виносять будівельне сміття,

видаляють залишки шпаклівки та інших оздоблювальних матеріалів. Потім усувається будівельний пил і дрібне сміття, миються вікна, підлога і стіни.

Прибирання після пожежі. Самостійно відновити квартиру після надзвичайної події практично неможливо. Професійні клінери працюють в кілька етапів, використовуючи потужні засоби для чищення. Після закінчення проводиться іонізація повітря.

Благоустрій території. Цей різновид популярна серед власників заміських будинків і офісних будівель. Сервіс включає підмітання доріжок, вивезення сміття, догляд за рослинами, прочищення ливнівок. Іноді в пакет послуг входить очищення фасадів, вхідних груп, стовпів освітлення.

Хто займається клінінгом

Співробітники клінінгової компанії проходять навчання, озброюються професійною технікою, інструментами, витратними матеріалами і побутовою хімією, щоб створити безпечне і комфортне середовище в приміщенні або на ділянці.

Що означає клінінг? Це доступна чистота в постійному режимі. Для замовника це оренда персоналу, укомплектованого всім необхідним для організації збирання з чітким розподілом робіт.

Клінінгова компанія надає замовникам одноразові, періодичні або постійні послуги. Працівники фірми ознайомлені з правилами техніки безпеки, вміють взаємодіяти з апаратурою, миючими засобами. Професійні клінери знають, як швидко досягти якісного результату, а замовнику не треба контролювати процес.

Викликаючи службу клінінгу, клієнт звільняється від необхідності оформлення співробітників, виплат працівникам зарплати або лікарняних. Замовнику не потрібно витрачатися на придбання дорогої спецтехніки та допоміжних матеріалів.

Компанія Магнус надає клінінговий персонал, який допоможе провести якісне прибирання вашого будинку, дачі або офісу у місті Львів. Звертаючись до нас, ви можете бути впевнені в тому, що працівники проведуть прибирання з належною відповідальністю, за допомогою спеціальних засобів і приладів.

Схожі повідомлення

Мешканець Миколаєва збував гуртом наркотики та психотропи у Львові

admin3

На першому засіданні Ради директорів у Львові обговорено організацію якісного харчування у школах

admin3

Офіційне повідомлення 128 -ї бригади у Facebook про кількість загиблих внаслідок ракетного удару росії, завданого 4 листопада по військовослужбовцях у Запорізькій області

admin3

Переваги та необхідність використання кабельних наконечників

admin

Вийшов роман-застереження Б. Кушніра, як нейтралізували продажний олігархічний клан

admin3

Злодій зарився у сніг, переховуючись від поліції.

admin1

Залишити коментар