16.5 C
Lviv
23.04.2024
Україна

Модульні будинки, або як відзначити новосілля вже завтра

Напевно, немає нічого практичніше за шопінг в Інтернеті. Покупки в один клік економлять наші час і сили. А тепер уявіть, що натисканням мишки можна купити справжній будинок. Так-так, не чекати, поки його побудують за п’ять років, а вибрати на онлайн-вітрині і купити вже готову будівлю. Казка? Насправді, світова тенденція. У сучасному ритмі життя люди вважають за краще отримувати все і відразу, навіть коли мова йде про житло. Рішенням стає малоповерхове швидке будівництво, іншими словами – модульні будинки. Повільно, але впевнено це нове слово в житловому будівництві проникає і в Україну. Про те, що ж таке модульний будинок і де його можна придбати в Україні, розповіли фахівці компанії https://modulex.ua/

Що таке модульний будинок


Модульний будинок – це інновація в галузі будівництва. Будівля, як конструктор, збирається на виробництві з готових модулів і привозиться на ділянку в зібраному вигляді. Далі йде його установка на вже підготовлений фундамент. Монтаж об’єкта займає всього один день. Модульні будинки набирають популярність, завдяки своїй демократичній вартості і супершвидкості зведення, а також завдяки простоті і надійності. Як правило, це невеликі одноповерхові будівлі з нетривіальним екстер’єром і екологічною обробкою. Ознайомитися з прикладами проектів від modulex.ua можна за посиланням https://modulex.ua/catalog/modul_building/dachnie-domiki/. Дані будинки доступні для замовлення на всій території України.

Переваги модульних будинків


Модульні будинки мають ряд незаперечних переваг. Головне з них – це швидкість. Готовий будинок ви отримуєте всього за один день. Звичайно, за умови, що у вас вже готовий фундамент. Також серед переваг слід відзначити наступні моменти:

  • Всесезонність. Конструкція збирається повністю на виробництві, яке обладнане спеціальним чином для робіт нон-стоп. Неважливо, що відбувається за вікном: сніг, град, злива, палюче сонце, хоч цунамі – ваш будинок буде продовжувати будуватися. Жити в такому будинку також можна цілий рік.
  • Швидкість зведення. Модульний будинок збирається всього за кілька тижнів. А його установка на ділянці займає один день.
  • Технологічність. Прогресивна технологія prefab дозволяє оптимізувати будівництво будинку, тим самим мінімізувати фінансові витрати і прискорити сам процес.
  • Мобільність. Такий будинок можна перевести в будь-яку точку України.
  • Довговічність. Модульний будинок може прослужити близько 100 років.
  • Екологічність. При будівництві модульних будинків використовуються виключно натуральні і безпечні для здоров’я і навколишнього середовища матеріали. Такі будівлі виходять дихаючими, а нормальний повітрообмін – це запорука сприятливого клімату і зносостійкості матеріалів. До речі, матеріали, які використовуються при будівництві, придатні для переробки і вторинного використання.
  • Енергоефективність. Модульні будинки проектуються таким чином, щоб забезпечити максимально комфортні умови для проживання, але при цьому знизити витрати господарів на утримання будинку. Також сучасні технології дозволяють зберігати тепло і захищають житло від вологи.
  • Висока якість. Модульні будинки збираються на виробництві професіоналами в цій галузі. Тут дотримуються всі необхідні технології. Тому будинок будується не тільки швидко, але і надійно.
  • Універсальність. Модульний будинок – це не тільки будинок для життя. Тут можна розташувати офіс, кафе та інші заклади.
  • Естетичність і стиль. Всі модульні будинки мають нестандартний дизайн і вигідно відрізняються серед звичного житлового фонду. Фірмові риси – це чітка геометрія, простота форм, великі вікна і кольорові акценти. Також в проекті можна врахувати простору терасу і інші необхідні елементи.
  • Гнучкість. Згодом легко можна доповнити модульний будинок новими конструкціями і прибудовами, тим самим розширивши його площу.

Схожі повідомлення

Монтаж опалення: етапи та послідовність

admin

У Львові поліцейські затримали наркозбувача з Рівненщини, який реалізував “товар” через “Телеграм”

admin3

Цього тижня на одного янгола на небі стало більше: у Харкові 8-річна дівчинка загинула разом зі своєю мамою у власній квартирі від російської раккети

admin3

Безвісно зниклу чотирнадцятирічну мешканку Львівщини Катерину Шурдуб розшукали поліцейські у Києві

admin3

Серед звільнених з полону Героїв – захисник з Львівщини

admin3

Танцівники зі Стрия підкорили найпрестижніший фестиваль з бальних танців Британії Blackpool

admin3

Залишити коментар