16.5 C
Lviv
23.04.2024
Стрийщина

До уваги призовників віком від 18 до 27 років!

     Відповідно до Указу Президента України №71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову  військову службу у 2021 році” проводиться призов на строкову військову службу  у квітні-грудні 2021 року.

     Згідно Закону України  «Про військовий обов’язок і  військову службу»,а саме пункт 8:          «Після набрання чинності Указом Президента України щодо проведення чергового призову: призовники, яким надійшла повістка районного (міського) військового комісаріату на прибуття до призовної дільниці для проходження призовної комісії, зобов’язані прибути в пункт і у строк, зазначені в повістці; у разі якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов’язані з’явитися до призовної дільниці в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову, визначеного Указом Президента України»

                     Виконавчий комітет Новороздільської міської ради

Схожі повідомлення

НА ЛЬВІВЩИНІ ШУКАЮТЬ ВОЛОНТЕРІВ БПД

admin2

Олег БЕРЕЗОВСЬКИЙ: «На початку  90-х  виїхав із сім’єю  у США, де, завдячуючи родині, одразу опинився в патріотичному середовищі діаспори. Уважно стежив за драматичними подіями в Україні, а після 24 лютого відразу включився у волонтерських рух підтримки ЗСУ. З цією метою і прибув на рідну землю. Сподіваюся, це не перша місія»

admin3

ЯКІ НОВІ ЗАВОДИ ПЛАНУЮТЬ ЗАПУСТИТИ НА ЛЬВІВЩИНІ

admin2

На Львівщині у зіткненні з вантажівкою загинув водій легковика

admin2

Двох львівських футболістів запросили у збірну України

admin2

Мешканка Львівщини в один день втратила на війні чоловіка та рідного брата

admin2

Залишити коментар