16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

Мрії додають наснаги…

На Всеукраїнському багатожанровому дистанційному конкурсі  “Битва жанрів” 12-річна Вікторія ЮРКО отримала диплом лауреата І ступеня.

Хоча це далеко не перша її перемога. Перше своє Гран-прі у номінації «естрадний вокал» отримала минулого року на міжнародному фестивалі-конкурсі «Парад зірок» (він проходив уже, звісно, онлайн, але  наполегливо займатися через карантин юна вокалістка не припинила). Креативна, з багатою фантазією і твердим баченням «родзинки» чергового  вокального «витвору», Вікторія щораз приємно дивує не лише журі численних конкурсів (до яких готується наполегливо і активно), але навіть свого музичного педагога. Ірина Чернова, керівник вокального гуртка при Новороздільському Будинку дитячої та юнацької творчості, так захоплено  описує свою ученицю: «Вікуся  займається в мене з 1 класу (дівчинка навчається у 6 класі СШ №4), відтворює і виконує всі завдання, які  ставлю перед нею, вдосконалюється і на очах професійно росте. У цієї дитини, здається, співає душа, кожна клітинка  відчуває красу і силу музику».

У планах цього творчого тандему великі мрії: а  починати їх реалізацію можливо і з українського популярного вокального талант-шоу на телебаченні  “Голос. Діти”. Успіхів вам і досягнення задуманого, бажає кожен, хто знайомий з творчістю і вчителя, і співачки.

Схожі повідомлення

Нові досягнення “Фоловею”

admin2

Реконструкція площі, 5.12.2021 р.: перші грудневі морози навіюють тривогу, чи не «заморозяться» роботи. Дай, Боже, потепління…

admin3

Колектив ТзОВ “Енергія – Новий Розділ” глибоко сумує з приводу смерті колишнього працівника

admin3

Про небайдужість і «пенсійні» донати поважного новороздільця

admin2

Наша “Веселка” – на найвищому п’єдесталі Всеукраїнського фестивалю

admin2

Новороздільська громада вчергове відправила волонтерську допомогу. Цього разу – у військовий шпиталь і дитячу лікарню м. Харків

admin3

Залишити коментар