16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

Новий Розділ матиме генплан!

Оперативно, прямо із засідання комісії обласної ради поінформувала депутат Львівської обласної ради (єдина від нашого міста), попередня очільниця міста Ірина КРАВЕЦЬ.

Новий Розділ включено до переліку населених пунктів, на розробку генпланів яких планується виділення коштів з обласного бюджету.

Це вирішено на обласній комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, яка сьогодні, 2 квітня, погодила перелік, який буде винесено на розгляд сесії.
Крім Нового Роздолу, співфінансування на розробку генпланів у випадку погодження сесією отримають: с. Карпатське (Боринська селищна рада), м. Стебник (Дрогобицька міська рада), смт. Стара Сіль (Старосамбірська міська рада), с. Вовче (Турківська міська рада), с. Чаплі (Хирівська міська рада) та с. Конопниця (Оброшинська сільська рада).

Ірина Кравець додала: “Тішуся, що вчасно (ще в січні на засіданні комісії) подала пропозицію виключити з обласної програми пункт, який унеможливлював співфінансування міст обласного значення. Завдяки цьому вперше моє рідне місто (та й інші міста Львівщини) мають реальний шанс закінчити розробку генплану. Маючи нарешті сучасний генплан, ми зможемо сформувати стратегію щодо розвитку території (замість продовжувати практику ситуативної розробки фрагментарних детальних планів)”.

Схожі повідомлення

Світлій пам’яті Андрія Косіва, який захищав Україну з 2014 року

admin3

People in Need – робота у Новому Роздолі

admin2

Віддаймо шану Герою

admin2

Тил і мотивація наших воїнів-захисників – це всі ми. Подяка за підтримку

admin2

Новорічна ніч – комендантська година і НІЯКИХ фейєрверків!

admin2

Кінотеатр у Новому Роздолі – розклад, фільми, ціни

admin2

Залишити коментар