16.5 C
Lviv
24.04.2024
Новороздільська ОТГ

Вагони-зерновози, виготовлені на ДМЗ “Карпати” – якісні і потужні

1000-й зерновоз компанії Kernel заїхав на свій перший плановий ремонт через 3 роки з дня виготовлення у 2018 році – на Новороздільському підприємстві ДМЗ “Карпати”

Три роки плідної праці новими зерновозами моделі 19-6869 нашого виробництва, а вагон як новий, – не без долі гордості за свою роботу коментує ДМЗ «Карпати».

Це підприємство має потенціал і досвід для здійснення деповського, капітального і поточного ремонтів, на власних виробничих площах виконати послуги з ремонту колісних пар вантажних залізничних вагонів тощо. Сучасна організація ремонтного процесу дозволяє скоротити період простою вагонів і гарантує максимальну якість ремонту.

І це підтверджують усі, кому доводилося співпрацювати з ДМЗ “Карпати”.

Схожі повідомлення

У неділю, 14 квітня, на стадіоні “Галичина” відбудеться стартовий матч Першої ліги Львівщини- 2024: ФК “Новий Розділ” зіграє з СОК «Пульс – Авангард»(Жидачів) !

admin3

Новороздільські рятувальники гасили пожежу в Миколаєві

admin2

Про головний мотив придбання палацу Жевуських – Лянцкоронських у Роздолі – у бесіді власника історико – культурної пам”ятки України із засновницею альманаху https://huxley.media/ Жанною Крючковою

admin3

ФК “Новий Розділ”: представлення команди у сезоні – 2023

admin3

Люблю Новий Розділ – місто мого дитинства!

admin3

Палац Лянцкоронських: величне минуле і сумне сьогодення…

admin2

Залишити коментар