16.5 C
Lviv
25.04.2024
Україна

“Про злочини Росії в Криму”- міжнародна кампанія спротиву російські окупації. МЗС просять долучатись!

У День спротиву російській окупації Криму та Севастополя стартувала міжнародна кампанія про окупацію Криму CRIME(A)“Допоки з українського півострова не піде останній російський солдат, світова спільнота має розуміти: окупація Криму – це злочин Росії. Злочин, про який не можна мовчати та який не може залишитися безкарним”.Саме так зазначається у Маніфесті “Про злочини Росії в Криму”, опублікованому громадськими організаціями, які об’єдналися, щоб привернути увагу людей у всьому світі до злочинів Росії в окупованому Криму.- повідомляє пресслужба МЗС.

У повідомленні просять доєднуватись до ініціативи, що спрямована на боротьбу проти насильницького, незаконного, терористичного вторгнення РФ на територію України- Півострів Крим.

☑️ Долучитись до ініціативи можуть люди, організації та компанії по всьому світу. Зробити це дуже легко:

1️⃣ підтримати Маніфест “Про злочини Росії в Криму” на сайті проєкту https://crimea.support

2️⃣ поширити інформацію про ініціативу CRIME(A) в соціальних мережах з #CRIME_A

3️⃣ опублікувати в соціальних мережах зображення зі своїм іменем, назвою організації чи компанії без букв “А”, щоб привернути увагу до кампанії CRIME(A)Ініціаторами креативної ідеї та розробником візуальної айдентики проєкту є креативне агентство Banda.

Партнери проєкту – Міністерство закордонних справ України, Ukrainian Institute – Український інститут, Меджліс кримськотатарського народу, Крымская правозащитная группа / Crimean Human Rights Group, Крим_ SOS, ZMINA. Центр прав людини, Медійна ініціатива за права людини, Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим

Схожі повідомлення

На Купала у Яремчі: пяний молодик-киянин збив мотоциклістку-киянку

admin2

Валерій КУРКО: “Завдання тероборони Львівщини в умовах надзвичайного стану — збільшити кількість резервістів”

admin3

Підвищення розміру пенсій у грудні

admin2

SоftServe виходить на нові міжнародні ринки

admin2

Анна Музичук гратиме за вихід до півфіналу Кубка світу з шахів

admin2

Звертаюсь до тебе, росіянин, який прийшов без запрошення на мою землю…Ти, мерзото, будеш відповідати не тільки перед Богом…

admin3

Залишити коментар