16.5 C
Lviv
25.04.2024
Україна

Петиція щодо присвоєння Батькові ОУН Євгену Коновальцю звання Героя України

Внесок Євгена Коновальця у націоналістичний визвольний рух та державотворення України важко переоцінити. Батько Організації Українських Націоналістів завжди був і залишиться духовним провідником і Великим Полковником для всіх поколінь борців за Українську Соборну Самостійну Державу.

Інтелектуал, інтелігент, він міг прислужитися народові в багатьох сферах, але вибрав шлях воїна: спочатку – захисника новонародженої української державності, а потім – воїна і провідника української національно-визвольної революції. Бо вважав, що саме на цьому шляху зможе зробити найбільше для нації, яку чекали цілі десятиліття нерівної і кривавої боротьби за своє право бути.

Він витворив якісно новий – політично свідомий, активний і жертовний – тип українця-громадянина і сам був його ідеальним уособленням: служити не особам, а Україні, не урядам, а українській незалежній державі, боротися не за мандати і посади, а за Ідею – за свободу і державність нації.

Найвище досягнення, найголовніший спадок Полковника і його найбільший дар своєму і наступним поколінням борців за Україну – національний революційний орден: Організація Українських Націоналістів (ОУН).

Пам’ять і визнання наших Героїв – є надважливим моментом для побудови майбутнього України.

Підпишіть петицію щодо присвоєння Євгену Коновальцю звання Героя України! Декілька хвилин= вагомий внесок у збереження Української Державности.

Посилання на Петицію тут:

https://petition.president.gov.ua/petition/112634?fbclid=IwAR1xpB93Iau2jqrw58airGnUBqeHiyDb-j3h7J-rJtUfO7F8KWB73B-XxNA

Схожі повідомлення

ЗАХІДФЕСТ після дворічної перерви: для відвідувачів працюватиме центр вакцинації

admin2

Штраф за георгіївські стрічки та звинувачення ветерана АТО

admin2

Смертельне ДТП в ранкових сутінках: у Львові 45-річний водій “Ніссана” збив 64-річну жінку – пішохода, яка померла від отриманих травм

admin3

У Львові 14-річна школярка кинулася під потяг , тому що її наміру лягти у лікарню не підтримав батько (про це вона повідомила у передсмертному відео)

admin3

Зелена карта на авто в Європу з України: Як правильно оформити та що варто знати

admin

Доброволець Друг Смурфик- маріупольський Ангел

admin1

Залишити коментар