16.5 C
Lviv
28.04.2024
Новороздільська ОТГ

Валентині Савеліївні ЩЕРБАКОВІЙ – 80!

Весняна буйна зелень, ніжне біло-рожеве цвітіння дерев, веселкові кольори перших квітів – такими радісними тонами наповнений багатий на духовні й душевні свята місяць травень.

Народжених у таку пору весна огортає і першим теплом, і світлими почуттями, щирістю й оптимізмом. Такою бачимо і цьогорічну ювілярку Валентину Савеліївну ЩЕРБАКОВУ, якій травневий календар яскраво висвітлив 80.

Поважна дата. Був мед, і був полин. Таке життя. Та брала верх турбота про родину, глибока й щира закоханість у поетичне слово, уміння внести спокій, урівноважити думки й подальші кроки близької «розхристаної душі».

Ще не одну весну бажаємо зустріти шановній ювілярці й надалі відчувати співзвуччя з онуками, дітьми й близькими. Вірити, що «день лихий» не ступить на поріг, і в унісон з поетом лиш сказати:

Я ще не виспівала все,

Ця пісня в мене не остання...

З повагою Надія КУЦЬ, Катерина МАНДРИК

Схожі повідомлення

Вітання отцю Степану ПОПКУ з іменинами

admin2

2021-2022 навчальний рік у Новороздільській ОТГ: підсумки

admin2

У Новому Роздолі встановили міську ялинку

admin2

У Новому Роздолі урочисто відкрили Місце пам’яті і слави та вшанування загиблих Героїв нашої громади та Героїв Небесної Сотні: відтепер вони посеред нас, безмовно дивляться із світлин, але ми чуємо про що вони мовчать…

admin3

Бійцям 68-ї бригади ”Єгерська” – від учнів ЗЗСО №2: зігрівайтеся і перемагайте кацапів!

admin3

Новорозділець втопився в озері с. Берездівці

admin2

Залишити коментар