16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Вимагаємо виплатити заборгованість по зарплаті і перерахувати ставки та посадові оклади

Директору ТзОВ «Енергія – Новий Розділ» КОЗІ Є. Б., копія: голові Новороздільської ОТГ Я. ЯЦЕНКО, копія: в редакцію газети «Вісник Розділля»

ЗВЕРНЕННЯ

 Доводимо до вашого відома, що у   ТзОВ «Енергія – Новий Розділ» знову  утворилася заборгованість по виплаті заробітної плати. З квітня   2021 року, згідно з  рішенням «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення»,  затверджено новий тариф на послуги водопостачання і водовідведення.

Проте адміністрація ТзОВ «Енергія – Новий Розділ»,  незважаючи на закладене в тариф підвищення заробітної плати, відмовляється переглядати тарифні ставки і посадові оклади для понад  70 працівників «Водоканалу». Враховуючи вищесказане,  колектив «Водоканалу» вимагає:

1. Адміністрації  ТзОВ «Енергія – Новий Розділ» дати вказівку відповідним підрозділам зробити перерахунок тарифних ставок і посадових окладів,  враховуючи закладену в новому тарифі середню заробітну плату,  починаючи з квітня 2021р.

2.Скласти графік виплати заборгованості по заробітній платі із врахуванням індексації  і до 15 травня всі кошти  , що надходять на рахунок ТзОВ «Енергія – Новий Розділ», направити на погашення зарплати працівникам відповідно до ст.97 КЗПП.

3. Голові  Новороздільської ОТГ посприяти у вирішені даної ситуації,  так як місцева влада є співвласником частини  майна ТзОВ «Енергія – Новий Розділ»

4. У випадку , якщо адміністрація ТзОВ «Енергія – Новий Розділ» відмовляється виконувати вимоги працівників ,трудовий колектив залишає за собою право звертатися до органів судової влади для забезпечення законних вимог працівників згідно КЗПП.

Ініціативна група працівників підрозділу «Водоканал» ТзОВ «Енергія – Новий Розділ»: С. Козодой, Д. Пендюк, І. Трухим, М. Стефашко, І. Ричагівський (всього 26 підписів)

Схожі повідомлення

Ірина КРИЖАНІВСЬКА: «Вакцинація триває етап за етапом, станом на 20 квітня щеплення проти COVID-19 здійснено 250-ти пацієнтам»

admin3

Новороздільський ліцей ім. В.Труша: солодкий ярмарок – в підтримку ЗСУ

admin2

Напівправда переконливіша за правду. На цьому і побудований відеосюжет із інцидентом, що трапився під час засідання виконкому Новороздільської міської ради, який “гуляє” у Facebook.У “кадрі” не помістилося головне – образливі слова журналіста місцевої інформаційної агенції на адресу міського голови

admin3

Команда ЗЗСО с. Березина – переможець турніру з міні – футболу! На ІІ місці ДЮСШ Жидачів, на ІІІ – команда АФ “Розділля”

admin3

Напередодні Різдва Новороздільська громада відправила чергову волонтерську допомогу в м. Покровськ Донецької області

admin3

Підсумки особистих змагань з настільного тенісу серед усіх вікових груп, присвячених 70-річчю Нового Роздолу

admin3

Залишити коментар