16.5 C
Lviv
17.05.2024
Україна

“Для мене отримання ІІІ премії у Міжнародному конкурсі молодих піаністів, який відзначався високим рівнем учасників, це великий успіх і міцна мотивація”…

Так прокоментував відомий юний львівський піаніст – віртуоз з новороздільським корінням Олександр КОСТИШИН своє чергове досягнення на 15-му Міжнародному конкурсі молодих піаністів імені Володимира Крайнєва «Харків зустрічає Цюріх» на своїй сторінці у Facebook:

“Участь у 15-му Міжнародному конкурсі молодих піаністів імені Володимира Крайнєва «Харків зустрічає Цюріх», який відбувся у швейцарському місті Устер, була надзвичайною подією. Конкурс вразив високим рівнем учасників та широкою географією: від усієї Європи до США, Китаю та Австралії.

Для мене отримання 3 премії серед такого рівня учасників стало великим успіхом та важливим кроком вперед. Це міцна мотивація продовжувати рухатися далі.

Атмосфера конкурсу була неймовірною. Це було великою честю бути частиною такої престижної події.

Я щиро вдячний всім, хто підтримував мене протягом цього шляху. Ця подія стимулює мою впевненість у досягненні високих результатів та надихає на подальший розвиток”.

ВІ – ТА – ЄМО!!!

Схожі повідомлення

Стояли в черзі по хліб: у Чернігові росіяни розстріляли людей

admin2

Вибір б/у велосипеда

admin

Учорашнє повідомлення про замінування семи торгівельних центрів у Львові виявилось фейковим. Поліцейські збилися з ніг у пошуках зловмисника

admin3

Хотіли підкупити депутатів Верховної Ради. А розмір то хабара…..

admin2

4 основні причини поїхати в Буковель найблищим часом

admin

Мешканець Миколаєва погрожував вбити нардепа Василя Вірастюка. Розпочато кримінальне провадження, – поліція

admin3

Залишити коментар