16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

“Для мене отримання ІІІ премії у Міжнародному конкурсі молодих піаністів, який відзначався високим рівнем учасників, це великий успіх і міцна мотивація”…

Так прокоментував відомий юний львівський піаніст – віртуоз з новороздільським корінням Олександр КОСТИШИН своє чергове досягнення на 15-му Міжнародному конкурсі молодих піаністів імені Володимира Крайнєва «Харків зустрічає Цюріх» на своїй сторінці у Facebook:

“Участь у 15-му Міжнародному конкурсі молодих піаністів імені Володимира Крайнєва «Харків зустрічає Цюріх», який відбувся у швейцарському місті Устер, була надзвичайною подією. Конкурс вразив високим рівнем учасників та широкою географією: від усієї Європи до США, Китаю та Австралії.

Для мене отримання 3 премії серед такого рівня учасників стало великим успіхом та важливим кроком вперед. Це міцна мотивація продовжувати рухатися далі.

Атмосфера конкурсу була неймовірною. Це було великою честю бути частиною такої престижної події.

Я щиро вдячний всім, хто підтримував мене протягом цього шляху. Ця подія стимулює мою впевненість у досягненні високих результатів та надихає на подальший розвиток”.

ВІ – ТА – ЄМО!!!

Схожі повідомлення

Українець у Польщі підірвав будинок молодят

admin2

Моя дружина не була на Майдані, але крайні роки переводить кілька нужденних гривень на пекучі картки…Ми незаможні, але дружина відмовилася від високооплачуваної роботи у фірмі, яка співпрацює з “бліжнім зарубєж”єм”. Я пишаюся дружиною

admin3

Світлій пам’яті Руслана МОСТОВОГО, одного з кращих учнів-футболістів мого найкращого спецкласу по спорту

admin3

Валерій КУРКО: “Завдання тероборони Львівщини в умовах надзвичайного стану — збільшити кількість резервістів”

admin3

Який інвентар для пекарні мінімально необхідний для початку виробництва?

admin

Не розколюйте державу своїми “експертними оцінками”!

admin2

Залишити коментар