16.5 C
Lviv
05.05.2024
Новороздільська ОТГ

«Велике переселення» у смт. Розділ

На четвертій сесії Новороздільської міської ради, яка відбулася 25 березня, виділено кошти для облаштування дитячої бібліотеки селища Розділ в приміщенні школи. Додаткові кошти, про що доповідав начальник фінуправління Ігор Ричагівський, стосувалася школи смт. Розділ – 48 тисяч грн для придбання вікон і дверей. Ніби ж немає такої потреби, поцікавилися присутні.


Виявляється, заплановано деякі зміни. Дитяча бібліотека, яка наразі знаходиться на першому поверсі селищної ради смт. Розділ, «переселяється» у приміщення селищної школи, де, звісно, малим читачам буде зручніше забігти за потрібною книжкою. Дитяча бібліотека розташується у фойє першого поверху, але там потрібно встановити велике вікно (щось на зразок прозорої стіни) і двері, які й відгородять бібліотеку від коридору. Можливо, з часом там організують своєрідну сучасну медіатеку, такий собі молодіжний простір.


Натомість у приміщенні селищної ради мають створити своєрідний центр адмінпослуг: тут буде працювати староста, дільничний працівник поліції, відділення «Укрпошти» і Роздільський ЖЕК. Щоб, завітавши до одного приміщення, мешканці селища змогли отримати інформацію від різних установ.

Так, на таке «переселення» потрібен час і кошти, але головне – старт зроблено.

Схожі повідомлення

Рятувальники завітали до новороздільських школярів

admin2

ART – STONE – власне виробництво у Новому Роздолі!

admin3

2021-2022 навчальний рік у Новороздільській ОТГ: підсумки

admin2

Уточнення до Звернення «Вимагаємо виплатити заборгованість по зарплаті і перерахувати ставки та посадові оклади»

admin3

Новороздільська волейболістка – перша стипендіатка міста

admin2

Алея Героїв у Новому Роздолі – поминальна панахида

admin2

Залишити коментар