16.5 C
Lviv
26.04.2024
Новороздільська ОТГ

«Велике переселення» у смт. Розділ

На четвертій сесії Новороздільської міської ради, яка відбулася 25 березня, виділено кошти для облаштування дитячої бібліотеки селища Розділ в приміщенні школи. Додаткові кошти, про що доповідав начальник фінуправління Ігор Ричагівський, стосувалася школи смт. Розділ – 48 тисяч грн для придбання вікон і дверей. Ніби ж немає такої потреби, поцікавилися присутні.


Виявляється, заплановано деякі зміни. Дитяча бібліотека, яка наразі знаходиться на першому поверсі селищної ради смт. Розділ, «переселяється» у приміщення селищної школи, де, звісно, малим читачам буде зручніше забігти за потрібною книжкою. Дитяча бібліотека розташується у фойє першого поверху, але там потрібно встановити велике вікно (щось на зразок прозорої стіни) і двері, які й відгородять бібліотеку від коридору. Можливо, з часом там організують своєрідну сучасну медіатеку, такий собі молодіжний простір.


Натомість у приміщенні селищної ради мають створити своєрідний центр адмінпослуг: тут буде працювати староста, дільничний працівник поліції, відділення «Укрпошти» і Роздільський ЖЕК. Щоб, завітавши до одного приміщення, мешканці селища змогли отримати інформацію від різних установ.

Так, на таке «переселення» потрібен час і кошти, але головне – старт зроблено.

Схожі повідомлення

День Молоді, що відбувся  на подвір’ї ліцею , наскрізь просякнутий енергією та буянням творчої фантазії, навіяв спогад про поезію Богдана – Ігоря Антонича

admin3

Пожежу в підсобному приміщенні на першому поверсі ЗЗСО І-ІІІ ст. №5 рятувальники ліквідували оперативно

admin3

«Тихих» передплатників «Вісника Розділля» старшим людям та СІ «Промінь життя» більшає…

admin3

Сумна звістка для нашої громади

admin3

Андрій ГАРАПЦЬО про чинники, які призвели до «домашньої» поразки клубу від ФК «Турбо», про непохитну мету команди домогтися успіху у Чемпіонаті і про поклоніння вболівальникам….

admin3

У Новому Роздолі рятувальники відчинили двері квартири на 3-у поверсі, де знаходилась дитина 2021 року народження

admin3

Залишити коментар