16.5 C
Lviv
04.05.2024
Україна

Вислів Калини став гаслом маріупольського сайту “Зрадомір”

Слова мужнього захисника із Миколаєва на Стрийщині – українського військовика, майора, заступника командира легендарного полку «Азов», захисника Маріуполя і “Азовсталі”, Героя України Святослава Паламара (КАЛИНА) – стали гаслом нової фази боротьби маріупольців.

Днями радник міста Маріуполь Петро Андрющенко анонсував запуск бази “Зрадомір” – локальний аналог “Миротворця”.

“Маріуполь не збирається пробачати та забувати. В першу чергу – своїм сусідам, хто працював та працює на окупантів. Хто допомагає на всіх рівнях. Хто зрадив Батьківщині” – йдеться в повідомленні.

Діяльність проєкту планується здійснювати на двох етапах. Перший етап – період окупації – створення бази даних колаборантів та зрадників, які мешкають в Маріуполі. Другий етап – період після деокупації міста – допомогти правоохоронним органам притягнути до відповідальності людей, які потрапили в цю базу.

Гаслом новоствореного сайту “Зрадомір” обрано слова Святослава Паламара (Калини): “Україна повинна знати, що означає бути вірним Батьківщині” – Калина, “Азов”

Схожі повідомлення

До Землі летить величезний астероїд 

admin2

На Львівщині діятиме Програма державного моніторингу атмосферного повітря

admin3

Новороздільська учениця НВК ім. В. Труша Марічка Гошилик та її ровесниця Аня Бойко із Нової Каховки – чемпіонки України з пляжного волейболу!

admin3

Якщо хочеш мати проблеми із правоохоронцями, викопай без дозволу став, як це зробив мешканець міста Городка

admin3

На Яворівщині затримано 38-річного громадянина, підозрюваного у вбивстві 74-річного мешканця Мостиськ

admin3

У Києві російські диверсанти розстріляли сім’ю з 3 дітьми: дорослі та одна дитина загинули, ще двоє дітей у лікарні, – секретар Київради Бондаренко

admin3

Залишити коментар