16.5 C
Lviv
25.04.2024
Україна

Вислів Калини став гаслом маріупольського сайту “Зрадомір”

Слова мужнього захисника із Миколаєва на Стрийщині – українського військовика, майора, заступника командира легендарного полку «Азов», захисника Маріуполя і “Азовсталі”, Героя України Святослава Паламара (КАЛИНА) – стали гаслом нової фази боротьби маріупольців.

Днями радник міста Маріуполь Петро Андрющенко анонсував запуск бази “Зрадомір” – локальний аналог “Миротворця”.

“Маріуполь не збирається пробачати та забувати. В першу чергу – своїм сусідам, хто працював та працює на окупантів. Хто допомагає на всіх рівнях. Хто зрадив Батьківщині” – йдеться в повідомленні.

Діяльність проєкту планується здійснювати на двох етапах. Перший етап – період окупації – створення бази даних колаборантів та зрадників, які мешкають в Маріуполі. Другий етап – період після деокупації міста – допомогти правоохоронним органам притягнути до відповідальності людей, які потрапили в цю базу.

Гаслом новоствореного сайту “Зрадомір” обрано слова Святослава Паламара (Калини): “Україна повинна знати, що означає бути вірним Батьківщині” – Калина, “Азов”

Схожі повідомлення

Кароліна ЛЯНЦКОРОНСЬКА: життєпис славетної польки у викладі Любові Васильків, ст. наукового працівника музею “Дрогобиччина”

admin3

Триває подача дитячих малюнків на ІІ Всеукраїнський екологічний конкурс малюнка «Майбутнє планети у наших руках»

admin3

Кабмін зареєстрував у Раді законопроєкт про заборону Московського патріархату

admin3

Сходи на сталевому каркасі: дизайн, якість та безпека

admin

Загибель шахтаря: 18 грудня на шахті у Червонограді на глибині 500 метрів загинув 35-річний гірник. Поліцейські проводять розслідування

admin3

Громади Львівщини подали на Конкурс проєктів регіонального розвитку 118 проєктних заявок

admin3

Залишити коментар