16.5 C
Lviv
30.04.2024
Україна

Велика автотроща в Трускавці на трасі “Східниця – Пісочна”: 5 травмованих, зокрема, і дворічна дитина

Внаслідок автозіткнення у Трускавці травмовані п’ятеро осіб, серед яких дворічна дитина – правоохоронці встановлюють обставини події. Дорожньо-транспортна пригода сталася 16 серпня о 16.15 на автодорозі «Східниця-Пісочна» у місті Трускавець Дрогобицького району.

Про велику автотрощу інформує пресслужба ГУ НП України у Львівській області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Mitsubishi Lancer», 26-річний житель Запорізької області, здійснив зіткнення з мікроавтобусом «Mercedes Benz Vito», яким керував 40-річний місцевий мешканець.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу водії обох транспортних засобів та троє пасажирів легковика: дворічний хлопчик, 20-річна жінка та 23-річний чоловік – усі жителі Запорізької області.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Схожі повідомлення

Перед судом постануть члени наркоугруповання, які розповсюджували героїн на території Львова, “заробляючи” щомісяця понад млн грн

admin3

Приватний детектив: як обрати професіонала для вашого замовлення

admin

Сучасні методи для підтримування молодості обличчя

admin

На Львівщині затримано банду, яка виготовляла і збувала метадон та карфентаніл . Щомісячний “прибуток” від наркопромислу становив 5 млн грн

admin3

Які є додаткові функції Hitachi

admin

Жертви російських окупантів у Бучі. ФОТОрепортаж (21+)

admin3

Залишити коментар