16.5 C
Lviv
05.05.2024
Україна

Зберігаємо спокій! – Віримо у ЗСУ!

Численні підтвердження росту сили і міцності української армії лунають не просто з уст знаючих посадовців і досвідчених військових.

Динаміку чітко продемонструвала порівняльна таблиця, у якій вказано показники 2014-го і 2022-х років. Без коментарів, як мовиться.

Валовий внутрішній продукт (ВВП) — один із найважливіших показників розвитку економіки, який висвітлює підсумок виробничої діяльності економічних одиниць-резидентів (людей) у галузі матеріального і нематеріального виробництв. Вимірюється вартістю товарів та послуг, виготовлених цими одиницями (людьми) для кінцевого використання. 

Оборонні видатки – зросли практично втричі.

Золотовалютні резерви (скор. ЗВР, вони ж — міжнародні валютні резерви, вони ж — офіційні резервні активи) — зовнішні високоліквідні активи, що знаходяться під наглядом держави (Національного банку України та уряду України). Золотовалютні резерви (офіційні резервні активи) розраховуються в доларах США.

Схожі повідомлення

У Турці 27-річний бориславець викрав з помешкання речей та грошей на 100 тисяч гривень

admin3

Ростислав ГАПАТИН: ” Цьогоріч у «битві титанів» на вагонобудівному ринку України ТОВ «ДМЗ «Карпати» здобуває перемоги. І попри неймовірну конкуренцію, має усі шанси прорватися на міжнародний ареал”

admin3

26-річний львів’янин викрав з лікарні комп’ютерну техніку. Але він не знав, що його «бачить» система відеоспостереження. Отож і був викритий правоохоронцями

admin3

Переваги паперової упаковки

admin

Волонтери – підприємці з Дрогобиччини передали 50 зимових конвекторів для ЗСУ

admin3

ПриватБанк у суді з Коломойським підтвердив права власності на головний офіс у Дніпрі

admin3

Залишити коментар