16.5 C
Lviv
21.05.2024
Новороздільська ОТГ

Оновлена стела: Матінка Божа у центрі села. Подяка усім, хто долучився

Слава Ісусу Христу!

У час великих випробувань широкомасштабної війни, коли російська зловісна рука щодня посягає на життя і добробут українців, зокрема, і мешканців Берездівецької громади, поява встановленої фігури Пречистої Божої Матері у центрі села Берездівці, біля пам’ятної стели воїнам-односельчанам, які загинули у Другій світовій війні, стала знаковою подією для жителів села, гостей і просто проїжджих людей. Присутність Небесної Цариці внесла спокій у душі багатьох жителів та обнадію на Божу опіку і милосердя Матінки Божої.

Приношу щиру вдячність від себе та однодумців, мешканців громади, за духовний почин, людям доброї волі, хто долучився до встановлення фігури Божої Матері. Особлива подяка отцю Дам’яну Панков’яку і його духовним соратникам римо-католицької громади, ордену отців-сальваторіанців, місцевій владі в особі міського голови Ярини Яценко, першого заступника Михайла Гулія, Берездівецькому старості Дмитру Сапізі, дирекції підприємства ДМЗ “Карпати”, приватному підприємцю Оресті Думі, підприємцю Ігорю Складановському.

Цей благочинний жест напередодні величного свята Воскресіння Господнього додає впевненості, що у своїх молитвах Матінка Божа до свого сина Ісуса Христа вимолить та захистить своїм омофором нашу громаду, воїнів-захисників від рашистських злодіянь та прискорить нашу перемогу, щоб у нашій Україні запанував мир та благодать.

Щасливого та спокійного Христового Воскресіння!

З повагою Зеновій ГОРІН, дослідник національно-визвольної боротьби нашого краю, автор книги “Зродились ми великої години”, екс-депутат Миколаївської райради п’яти скликань від Берездівецької громади.

Схожі повідомлення

Послідовники Христа у мокрих берцях…

admin2

Станківці-Тужанівці-Підгірці: адміністративний “портрет”

admin2

Заборгованість по зарплаті працівникам «Водоканалу» частково виплачено. Утім, є нюанси, тому це питання буде обговорено на рівні керівництва міської ради і ТОВ «Енергія – Новий Розділ» на початку тижня

admin3

Розшукується мешканка Нового Роздолу

admin2

ПОКРОКОВА ІНСТРУКЦІЯ створення Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку(ОСББ)

admin3

У неділю на стадіоні “Галичина” відбудеться супер-матч ФК “Новий Розділ” – ФК “Турбо” (Березів). Наша команда налаштована тільки на перемогу і для цього є вагома причина

admin3

Залишити коментар