16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

Перший млинець нанівець: у стартовому матчі Групи – І “Меморіал Ернеста Юста – 24” ФК “Новий Розділ” з рахунком 0:4 поступився команді «Рух U-19» (Львів)

Сьогодні у першому матчі традиційного турніру “Меморіал Ернеста Юста -24”, який відбувся на стадіоні Навчально – тренувальної бази “Рух”, м. Винники, новороздільська команда з рахунком 0:4 поступилася команді «Рух U-19» (Львів), – йдеться у повідомленні на сторінці Львівської Асоціації футболу :https://ffl.org.ua/ у Facebook.

Для довідки: склад ФК “Новий Розділ” у сьогоднішінй грі:  Білий Роман (Мельник Андрій, 73), Острувка Ігор, Яремович Тарас, Крижанівський Павло, Грельо Віталій (Курбанов Олег, 69), Марунчак Андрій (Павлик Богдан, 54), Оленич Андрій (Богдан Андрій, 59), Олексюк Руслан, Томашевський Юрій (Стеценко Юрій, 84), Музика Юрій, Трухим Андрій (Труш Андрій, 64)
Вилучення: Яремович (22, друге попередження).
Арбітр: Степан Лапко.
Асистенти арбітра: Роман Фредина, Юрій Ковальчук.

Зважаючи на амбітність та вмотивованість новороздільської команди, очолюваної головним тренером Андрієм Гарапцьому, що дозволило у минулому сезоні здобути Кубок Мікльоша та зайняти перше місце у Чемпіонаті Львівської області серед команд ІІІ ліги, тому програш у вказаному матчі одному з лідерів Першої групи слід розглядати як прикрий епізод на старті футбольного марафону за почесний трофей. Це як у приказці: “Перший млинець нанівець”. Тому бажаємо нашій команді успіхів у наступних поєдинках.

Нагадаємо, що, окрім ФК “Новий Розділ” та «Рух U-19» (Львів) , в Групі І змагаються такі команди: “Фенікс” (Підмонастир) та “Шахтар” (Червоноград).

Схожі повідомлення

Новороздільські пожежники гасили стерню біля с. Рудківці

admin2

Отець Іван зустрівся з матерями полеглих Героїв

admin2

Володимир ГРАДИЛЬ: прощання у 33-й день народження…

admin2

8-річну новороздільчанку Вікторію відзначили на конкурсі дитячого малюнка «Збережи довкілля – розфарбуй мрію»

admin2

Зустріч з воїном-земляком в Гранки-Кутах

admin2

Директор «Нафтогаз Тепло» Ф. Шевченко зустрівся з депутатами

admin2

Залишити коментар