16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

Новорічна ніч у пологовому відділі Новороздільської міської лікарні

Новорічна ніч у пологовому відділі Новороздільської міської лікарні пройшла спокійно.

Але не самотньо. Новонароджений хлопчик, який появився на світ напередодні – 30 грудня, зустрічав з мамою і колективом відділення свій перший Новий рік. Породіллю, новороздільчанку, з малюком виписали додому 2 січня.

Також повідомив лікар акушер -гінеколог Юрій Титинюк і про породіллю з Бахмуту. Небайдужі новороздільці після нашого посту приносили молодій мамі і її дівчинці одяг, і дитяче харчування, інші потрібні речі. За що молода сім°я була вельми вдячна.

Крім того, колектив пологового відділення швидко “навчив” молодого тата т з Бахмуту розмовляти рідною українською мовою, після його дещо претензійних заяв, мовляв, “нє понімаю”. Навчився. Було би бажання!

Фото ілюстративне

Схожі повідомлення

Міська статистика: сумне розмаїття

admin2

41-річний мешканець Нового Роздолу отримав вирок: за грабежі, крадіжки та шахрайство суд призначив йому покарання – 4 роки та 6 місяців позбавлення волі

admin3

Меморандум про співпрацю підписано: Новий Розділ – Хомутов

admin2

Трагічна втрата перед Великоднем

admin2

УВАГА! Змінено час проведення матчу на стадіоні “Галичина”. У неділю, 14 травня, замість 17.00 год. стартовий матч Чемпіонату Львівщини серед команд Другої ліги ФК «Новий Розділ» – ФК «Сокіл» (Никонковичі) відбудеться о 15.00 год.

admin3

До кольору, до вибору: тверді побутові відходи біля сміттєзбірних контейнерів в районі вул. Винниченка,23

admin3

Залишити коментар