16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Теплові лічильники – від “Нафтогаз-Тепло”

Як правильно підрахувати витрати теплової енергії? Дуже просто: потрібно обладнати усі будинки загальнобудинковими приладами обліку тепла.

Саме так і зробило ТзОВ “Нафтогаз-Тепло”: у Новояворівську цього опалювального сезону 100% будинків вже оснащено лічильниками, які рахують фактично використану теплову енергію.

У Новому Роздолі завершується встановлення загальнобудинкових приладів обліку тепла. 142 будинки із 176 мають лічильники, з них 58 – взято на облік. Цього року фахівці обладнали лічильниками 84 будинки.

«Споживачі у будинках, де вже встановлено прилади обліку, платитимуть за теплопостачання, опираючись на показання комерційних приладів обліку теплової енергії. Таких будинків у місті понад півсотні. Ще 84 лічильники встановлено і на них тривають інтенсивні пусконалагоджувальні роботи. Як тільки вони завершаться, мешканці теж платитимуть за фактично спожите тепло. Наступного року плануємо оснастити лічильниками усі будинки в Новому Роздолі», – розповів Сергій Яворський, начальник відділу комерційного обліку та споживання Новороздільської ТЕЦ.

Обладнання будинків лічильниками допомагає визначати реальний обсяг споживання теплової енергії. Споживачі оплачуватимуть рахунки за теплопостачання відповідно до спожитої енергії, а не за нормативами.

Схожі повідомлення

Новий Розділ – графік відключення електроенергії на 31 жовтня

admin2

Календар українця – ЛИСТОПАД

admin2

Презентація Новороздільської громади: кого запрошують і що можна дізнатися?

admin2

ГРАФІК ВІДКЛЮЧЕНЬ СПОЖИВАННЯ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ ПО М. НОВИЙ РОЗДІЛ НА 12.12.2022 Р. У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ ДЕФІЦИТУ ПОТУЖНОСТІ В ЗАХІДНИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖАХ

admin3

Михайло НИКОЛИН – юний офіцер, відважний командир, Герой – післяслово…

admin2

Новий Розділ – на роботу запрошують розкрійників і швачок

admin2

Залишити коментар