16.5 C
Lviv
17.05.2024
Новороздільська ОТГ

Адміністрація військового госпіталю м. Винники висловила подяку новороздільцям, які подарували пацієнтам гарний концерт, настрій та … смаколики

Минулого тижня у лікарняних палатах військового госпіталю у Винниках поблизу Львова вирував небачений досі святковий фурор. Як з’ясувалося, це відомий новороздільський гурт “Файні дівчата” розважав пацієнтів натхненним виконання пісень та дотепними експромтами.

І таке супер – дійство, яке додавало хворим та пораненим бійцям позитивних емоцій та адреналіну, тривало аж поки наші, направду, файні дівчата не обійшли усі палати. Ох, і аплодувала їм за чудовий концерт щиро вдячна аудиторія шпиталю.!

Утім, цього дня гарного ще й “смачного” настрою додали пацієнтам і продуктові набори, які передали у госпіталь з ініціативи директора ЗЗСО №5 Володимира Волчанського педагогічний колектив, батьки та учні цієї школи.

Варто додати, що автомобіль для доставки новороздільського концертно – гуманітарного “десанту” надало дочірнє підприємство “Благоустрій”, а його керівник Микола Поглод особисто керував транспортним засобом.

Одне слово, новороздільці настільки приємно вразили і адміністрацію, і пацієнтів військового госпіталю, що керівництво надіслало у нашу громаду повідомлення, у якому висловлено щиру подяку усім дотичним до вказаної події.

Авже ж, справедлива висока оцінка та визнання. Так тримати, новороздільці!

Фото ілюстративне

Схожі повідомлення

Новий спортивний майданчик у Новому Роздолі

admin2

Вишивка в одязі видатних українців – у мистецькому виконанні новороздільської майстрині Лесі Демчук

admin2

Негода внесла корективи – велопробіг переноситься

admin2

Ярмаркувала Новороздільська школа №3 ім. А. Гергерта

admin2

У неділю КСК “Берездівці” з рахунком 2:1 перемогли ФК “Березина”

admin3

ПОВІДОМЛЯЄМО ПРО ЗУСТРІЧ ПОМЕРЛОГО ВОЇНА, УРОДЖЕНЦЯ СЕЛИЩА РОЗДІЛ ІГОРЯ МОЛОДНИЦЬКОГО

admin3

Залишити коментар