16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Про 39 сесію і Різдвяні настрої

Ялинки однозначно не буде, бо не на часі. Втім, певні зекономлені кошти скерували на придбання фігур для вертепу. Фігур, які будуть служити громаді не один рік. Щоправда, наразі немає коштів для придбання шопки, тож ідея, висловлена депутатами, а саме – “скинутися” грошима і власними силами (міських підприємців) виготовити шопку, щоб святкова композиція мала завершений вигляд, набрала схвалення і є сподівання, буде зреалізована. Так, цьогоріч все знову буде “сфокусовано” біля пам‘ятника Т. Шевченку, але про завершення ремонтних робіт на центральній площі також говорили. Залишилося ніби зовсім трохи: роботи затягуються через банальні затримки фінансування з державного бюджету, але обіцяють таки скоро завершити все. У проект реконструкції площі входить не лише закладання бруківки, тож уже придбано, запевнила міський голова, світильники, смітники, лавочки, які мають змонтувати цього місяця. Такі роботи як озеленення, звісно, довелося наразі відкласти.

Заслухали про виконання бюджету за 9 місяців. Повністю виконано річний план за надходженнями.

Згідно програми підтримки державної політики національного спротиву виділили кошти для придбання додаткових акумуляторних батарей для дронів одній із військових частин, якій минулої сесії дали кошти на придбання Мавіків.

Спільним рішенням передати автобус для Музиківської територіальної громади. Ця громада є однією з постраждалих при підриві Каховської ГЕС, у цій громаді розташована славновідома Чорнобаївка, і їм неодноразово відправляли гуманітарну допомогу від нашої громади. Ще минулоріч нам надійшла допомога від латвійців – 4 великих автобуси, два з яких майже одразу передали військовослужбовцям у Дніпро, а один – тепер у Музиківську громаду на Херсонщині.

Виділили кошти на заміну вікон в дитячих садочках 5 та 8. Ці садочки постраждали від вибухової хвилі в жовтні минулого року.

Прийняли рішення про оновлення Молодіжної ради. Каденція діючої закінчилася. В свій час вони першими стали до роботи у волонтерському центрі та зробили дуже багато хороших справ. Тож запрошуємо активних молодих людей долучатися. Координатор формування оновленого складу молодіжної ради Ігор Броневич .

Прийняли на баланс передане благодійниками 260 встановлених сидінь на стадіоні “Галичина” (у ході реалізації проєкту) та дві конвекційні печі ( “булер”яни”) для пунктів незламності.

Прийняли заяву про складення повноважень депутата від політичної партії “Пропозиція” Миронюк Інни Валеріївни. Причина – сімейні обставини. Подякували їй за працю на благо громади.

Схожі повідомлення

У Новому Роздолі хвора жінка не могла відчинити дверей у квартирі на 5-му поверсі, тож, щоб забезпечити доступ медиків у житло, на допомогу прибули рятувальники

admin3

З роси і води вам, наші постійні читачі!

admin2

Хто загубив

admin3

80-річний Геннадій Печенюк – очолив рейтинг УАТ за перемоги у велоперегонах за 2020-й рік у категорії «75 +»!

admin3

“Оранта” – 1 місце на обласному Шевченківському конкурсі

admin2

25 лютого   у ЛОДА  відбудеться брифінг щодо прибуття на Львівщину доз вакцини для щеплення від COVID-19

admin3

Залишити коментар