16.5 C
Lviv
17.05.2024
Львівщина

Внаслідок ДТП поблизу с. Розвадів травмовано 67-річного новороздільця, а у с. Сокільники водій здійснив наїзд на 47-річну місцеву мешканку

За минулу добу на Львівщині травмовані два пішоходи – поліцейські встановлюють обставини подій.

Як йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області, 17 листопада, близько 06.30, на автодорозі «Київ-Чоп» біля села Розвадів Стрийського району водій вантажівки «Scania», 24-річний житель одного з сіл Львівського району, здійснив наїзд на 67-річного мешканця Нового Роздолу. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20.10 на автодорозі «Львів-Пустомити-Меденичі» у селі Сокільники Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Chevrolet Aveo», 54-річний львів’янин, здійснив наїзд на пішохода, 47-річну мешканку одного з сіл району. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

За фактом слідчі відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Поліція Львівщини вкотре закликає водіїв не перевищувати дозволеної швидкості, відмовитися від ризикованих маневрів та бути уважними, під’їжджаючи до перехресть і пішохідних переходів. Бережіть життя та здоров’я!

Схожі повідомлення

Ковід на Львівщині: різкий ріст і три види

admin2

У м. Сколе на Стрийщині розпочала роботу ще одна поліцейська станція

admin3

Футбольний клуб «Карпати» (Львів) уклав контракт із Мироном Маркевичем, який замінив на тренерському містку «зелено-білих левів» Андрія Тлумака

admin3

На автодорозі “Нижанковичі – Стрий” у с. Нове Село внаслідок автозіткнення травмовані троє осіб – правоохоронці встановлюють обставини події

admin3

Львівщину атакували ворожі «шахеди»: звернення очільника області

admin3

Наслідки ворожої атаки на Львівщину: все, що відомо станом на цю годину

admin3

Залишити коментар