16.5 C
Lviv
30.04.2024
Львівщина

Львівські благодійники збирають 1 мільйон гривень на підігрівачі крові для медиків «Азову», «Кракену» та 3 ОШБр

Львівський благодійний фонд «Християнська медична асоціація України» (ХМА) спільно з мережею кав’ярень Funt Coffee відкрили великий збір на 13 підігрівачів крові та 25 автохолодильників для її зберігання. Прилади конче необхідні для переливання крові та порятунку якомога більше життів військових на стабілізаційних пунктах. Мета збору — 1 000 000 грн. Аби заохотити донаторів, до 15 листопада включно розігрують iPhone 15 Pro за донат.

Львівський благодійний фонд «Християнська медична асоціація України» (ХМА) спільно з мережею кав’ярнень Funt Coffee збирають 1 мільйон гривень на 13 підігрівачів крові та 25 автохолодильників для її зберігання. Прилади передадуть медичним службам 12 бригади НГУ «Азов», підрозділу Kraken і 3 ОШБр для переливання крові у стабілізаційних пунктах.

Переливання крові на перших етапах медичної допомоги у стабілізаційних пунктах рятує поранених бійців зі значними крововтратами. Адже кров чимось замінити неможливо. А для зберігання і переливання крові необхідні спеціальні умови, які зможуть забезпечити автохолодильники та підігрівачі. Тож мета збору — зберегти якомога більше життів наших захисників.

Також для заохочення донаторів до 15 листопада включно благодійники розігрують iPhone 15 Pro. Детальніше про умови конкурсу можна дізнатися в дописі за посиланням.

Долучитися до збору можна за посиланням або за номером картки 5375 4112 0994 2296.

Про Християнську медичну асоціацію

Благодійний фонд «Християнська медична асоціація України» (ХМА) створений у 1991 році для спілкування та обміну досвідом між медичними працівниками. Наша місія — надавати все необхідне медикам, які служать людям і покращують якість їхнього життя. ХМА має філії в різних регіонах України.

Основними напрямками діяльності фонду є:

Медичний гуманітарний штаб, завдяки якому з початку повномасштабної війни лікарні, військові частини та неприбуткові організації у всій Україні отримали понад 800 тонн медичної допомоги.

Проєкт «EduCare», завдяки якому 33 лікарі простажувалось у найпрестижніших лікарнях Єлю, Бостону, Балтімору (США).

Проєкт «Pocus ultrasound society», який допоміг 1200 лікарям опанувати навички користування УЗД.

Проєкт «Save a life», в рамках якого тренінги з тактичної медицини та невідкладної домедичної допомоги пройшли вже понад 150 військових і 2000 цивільних осіб. Ми переконані, що вміти рятувати життя — це обов‘язок кожного громадянина.

Проєкт мобільних клінік «We Care», в рамках якого ми організовуємо дводенні безплатні медичні прийоми у прифронтових і малозабезпечених регіонах України. Ми віримо, що кожен заслуговує на якісну та доступну медицину.

Якщо ви бажаєте отримати від ХМА ліки, медичне обладнання, гуманітарну допомогу, заповніть форму або напишіть нам у Facebook. Також штабу організації у Львові постійно потрібні волонтери для розвантаження та сортування допомоги — для детальної інформації напишіть нам у Facebook.

Підписуйтесь на наші Facebook та Instagram аби бути в курсі новин ХМА.

Схожі повідомлення

У Бродах поліцейський знайшов у парку барсетку із 15 тис. євро. Вгадайте, що він зробив? Правильно – повернув згубу власнику

admin3

У с. Зимна Вода поблизу Львова потрійна ДТП – троє травмованих

admin3

Підприємці Львівщини та Німеччини посилюють співпрацю

admin3

На Львівщині судитимуть учасників ОЗГ, які заробляли на збуті кокаїну до 8 млн грн щомісяця

admin3

«Львівська політехніка» отримала грант ЄС в межах програми LIFE

admin3

Троє грабіжників напали на перехожого поблизу Головного залізничного вокзалу у Львові і, завдавши побоїв, пограбували

admin3

Залишити коментар