16.5 C
Lviv
01.05.2024
Новороздільська ОТГ

Команда “Січ” (Заболотцівська ОТГ) виявилася для ФК “Новий Розділ” “міцним горішком”. Утім, нічия 1:1 не по грі, бо новороздільці домінували на полі впродовж усього матчу. Забракло тільки переможного гола

Навіть не знаю, з чого почати короткий звіт про сьогоднішню гру на стадіоні “Галичина”. Може, з розмови із одним із колишніх відомих бомбардирів ФК “Хімік”, який, з огляду на дві яскраві перемоги новороздільців у двох попередніх турах Чемпіонату Львівської області у Третій лізі, який, помилково вважаючи, що СК “Січ” є командою Заболотівської ОТГ, що неподалік Жидачева, авторитетно стверджував, що “цю команду ми “порвемо” без надмірних зусиль”.

Можливо, так би і сталося, але сьогодні нашим суперником була команда не із Заболотівської, а із Заболотцівської ОТГ. А це, як виявилося, дві великі різниці . Тому що, як дізнався ваш автор, CК “Січ” це команда громади, яка розташовується впритул до міста Броди. А отже, не виключено, що може бути укомплектована колишніми гравцями із відомої команди “Богун” (Броди), яка натепер виступає у Першій лізі Чемпіонату Львівщини з футболу.

Поміж іншим, у двох попередніх турах CК “Січ” один поєдинок виграла з рахунком 5:0, а в другому зіграла унічию. Так що сьогодні новороздільській команді протистояв клуб із розряду “міцних горішків”.

Утім, гравці ФК “Новий Розділ” у цьому матчі були набагато міцнішими за візаві, причому у всіх компонентах гри. Особливо показовим у цьому відношенні був перший тайм. Наші футболісти грали у відкритий, тотальний футбол – широко, красиво і винахідливо. Їхній конструктивний стиль гри, немов диригент, підтримував з – за “бровки” поля бліц – коментарями головний тренер Андрій Гарапцьо, підбадьоруючи та даючи поради по ходу гри.

Кожна “хвиля” наших атак була продуманою, от тільки на завершальній стадії чомусь не вдавалося забити гол з вигідних позицій. За винятком одного разу у першому таймі , коли після швидкої комбінації наш гравець Юрій Томашевський відкрив рахунок.

Утім, цього виявилося замало, оскільки гості по ходу гри зуміли знайти відчутну протидію нашим атакам – вони безнастанно пресингували, як кажуть, від воріт до воріт, вишукуючи нагоду для швидкої контратаки. Одного разу це їм вдалося наприкінці першого тайму, утім, до певної міри несподівано, оскільки після виконання стандарту суперником у нашому штрафмайданчику м”яч “сліпо” зачепив руку новороздільця. Арбітр, звісно, призначив пенальті, а суперник не схибив, тож рахунок зрівнявся – 1:1.

Другий тайм за характером гри не надто відрізнявся від першого, гра відбувалася на зустрічних курсах, хоча ініціативою володіли наші футболісти. Утім, на підсумковий рахунок матчу такий “розклад” не вплинув – нічия 1:1.

Попереду ФК “Новий Розділ” має зіграти ще два матчі – із “Босотою” (Чернушовичі) та “Берізкою” (Підберізці). Від їхнього результату залежить, чи наш клуб стане чемпіоном Третьої ліги. ВІримо і надіємось!

Схожі повідомлення

Михайло НІКІТІН: «Виступ   команди «ДЮСШ  – «Роздільчанка» м. Новий Розділ»   у турнірі Дитячої Ліги Чемпіонату України з волейболу – вагомий крок до відродження  славних традицій Нового Роздолу у цьому виді  спорту»

admin3

Великий футбол на новороздільському “Хіміку”

admin2

Долучайтеся до акції прибирання міського озера!

admin2

Знову “взяли” новороздільця з наркотиками

admin2

10 років тому: фотоспогади – як усе починалося

admin2

Велопробіг Дружби “Шляхами білих хорватів”: 11 історичних локацій та кава у “Старій школі”. Долучайтеся!

admin2

Залишити коментар