16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Спортивний майданчик третій школі – подарунок батьків єдиного сина Ростислава Бальзана, учня ЗЗСО №3 ім. Андрія Гергерта, який загинув смертю хоробрих навесні 2022 року. У четвер – урочисте відкриття

Нагадаємо, як йдеться у повідомленні на сторінці “Новороздільський ЗЗСО І -ІІІ ст. №3 ім. Андрія Гергерта” у Фейсбуці:

27 березня 2022 року, захищаючи нашу Батьківщину в російсько-українській війні, загинув учень нашої школи і син учительки англійської мови Новороздільського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 ім. А. Гергерта Любомири Несторівни Бальзан – Ростислав Бальзан.

Батьки Ростислава вирішили увіковічнити пам’ять свого єдиного сина та профінансувати будівництво на території закладу освіти спортивного майданчика зі штучним покриттям, що стане символом незламності нашого народу і продовженням удосконалення і розвитку майбутнього нації.

Проєктант і представники міської влади ретельно вибирали місце для майданчика на території закладу освіти. Підземні комунікації, які щільно проходять територією школи, спонукали обирати місце для майданчика в частині шкільного саду, де розташовані хворі та старі дерева. Виконком Новороздільської міської ради одноголосно дав дозвіл на відповідні роботи.

Педагогічний, учнівський та батьківський колективи Новороздільського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 ім. А. Гергерта щиро дякують батькам Ростислава за безкорисливий внесок у створенні спортивного майданчика зі штучним покриттям, на якому будуть займатися спортом юні покоління новороздільчан, в пам’ять про свого єдиного сина”.

У четвер до цієї подяки педагогічного, учнівського та батьківського колективів третьої школи долучаться і щирі слова вдячності мешканців нашої громади, які прибудуть на відкриття спортивного майданчика.

Схожі повідомлення

“Західний квест” на Березинському кільці.

admin2

Ольга ШЕЛУДЬКО: «Станом на 3 вересня провакциновано 5 тисяч 211 мешканців Новороздільської громади. Серед освітян – першими вакцинувалися педагоги ЗШ №5 і ЗШ №2. Найвищий відсоток щеплень – у Роздільській СШ і Берездівецькому ДНЗ»

admin3

Колектив ветеранів новороздільської команди “Хімік” (70-80-і роки) глибоко сумує з приводу важкої втрати – смерті багаторічного воротаря, уродженця смт Розділ

admin3

Регіональна ліга ДЮФЛ: огляд матчів з участю команд АФ “Розділля”

admin3

Дороги у Берездівцях – робота кипить

admin2

Нову сучасну зупинку у центрі міста буде встановлено через місяць – другий, а «стару» змонтують у районі «бамівського» житлового масиву

admin3

Залишити коментар