16.5 C
Lviv
02.05.2024
Стрийщина

На Стрийщині судитимуть 26-річного водія «Toyota Land Cruiser», який скоїв смертельну ДТП у с. Верхнє Синьовидне, внаслідок якої загинула 16-річна школярка, та втік

За скоєне обвинуваченому, який перебуває під вартою, загрожує покарання – позбавлення волі на строк до восьми років.

Як встановили правоохоронці, 9 липня, близько 20.15, на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Верхнє Синьовидне Стрийського району водій автомобіля «Toyota Land Cruiser» здійснив наїзд на 16-річну мешканку району, після чого втік з місця ДТП. Від отриманих травм школярка померла до приїзду швидкої.

Як повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції України у Львівській області, у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди поліцейським зізнався 51-річний мешканець Стрийського району.

Проте ввести в оману слідство не вдалося. Під час розслідування правоохоронці провели комплекс заходів, вивчили записи камер відеоспостереження, опитали свідків та встановили, що за кермом автомобіля у момент скоєння наїзду перебував 26-річний син чоловіка, який раніше зізнався у вчиненні ДТП.

Досудове розслідування за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, а також за ч.1 ст.135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України завершено, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Схожі повідомлення

Постраждалу у ДТП 16-річну дівчину гелікоптером доставили до львівської лікарні

admin2

Рятувальники витягнули тіло жінки, 1961 р.н., з колодязя в с. Заболотівці поблизу Жидачева

admin3

Найкращі учні Стрийщини: результати НМТ

admin2

Звідки така жорстокість? Суд виніс вирок у резонансній справі: студент та школяр забили безпритульних…

admin2

За тиждень коронавірус забрав життя 10 мешканців Львівщини

admin2

На Стрийщині запрацювала мобгрупа з протидії домашньому насильству

admin3

Залишити коментар