16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

Воїн-земляк отримав нагороду від Залужного

Пишаємось нашими захисниками: воїн із смт. Розділ отримав нагороду від Валерія Залужного

Головнокомандувач Збройних Сил України нагородив нагрудним знаком «Золотий хрест» Андрія Цибульського.

Андрій Цибульський народився 27.12.1994 у смт. Розділ Новороздільської громади. Навчався у Києво-Могилянській академії. З дружиною Ларисою проживають у Києві. Пара виховує маленьку донечку Меланію.

Андрій Цибульський є учасником АТО. З першого дня повномасштабного вторгнення пішов захищати Україну. Брав участь в обороні Києва та відзначений нагрудним знаком Володимира Кличка «За сприяння оборони Києва».

1 жовтня, до Дня Захисників і Захисниць України, Андрій отримав нагрудний знак «Золотий Хрест» від Головнокомандувача Збройних Сил України.

«Перш за все це нагорода моїх батьків та рідних, які зробили мене тим, ким я є. Це нагорода усіх моїх побратимів, які завжди поряд і тих, кого уже, на жаль, немає… Це нагорода усіх тих, хто допомагає нам – воїнам…» Це слова Андрія Цибульського, який сьогодні виконує бойові завдання під Бахмутом у складі 5-ої Окремої Штурмової Бригади.

Зазначимо, що мужній Воїн є сином працівниці Стрийської РВА Зорина Цибульська. «Дякую Захиснику за мужність. Дякую Андрію за любов до України. Дякую бійцю за наших дітей, які мають можливість дихати вільним українських повітрям, вчитися на рідній землі, вивчати свою рідну історію та усміхатися. Дякую Зорині Цибульській за мужнього Сина та вірного Захисника України», – зазначив голова Стрийської РВА Богдан Янко.

До речі, 5 ОШБр 1 жовтня мала подвійне свято, адже бригаді було присвоєне почесне найменування – “Київська”. Велика честь та відповідальність отримати з рук Президента почесну стрічку з найменуванням. І хоч воїни далеко від столиці, боронять східні рубежі країни, частинка їх душі завжди в Києві, в рідному місті бригади і рідному для багатьох військовослужбовців 5 ОШБ. Багато з них боронили столицю на початку повномасштабного вторгнення і згодом стали до лав сформованого 5 штурмового полку.

Відтепер 5 окрема штурмова Київська бригада, а почесні шеврони на рукаві кожного нагадають про рідний дім

Схожі повідомлення

До уваги мешканців Нового Роздолу – сьогодні буде тимчасово відключено світло!

admin2

Парку на новороздільській набережній бути!!! Центральна площа також матиме фінансування!

admin3

Наша “Веселка” посіла тричі найвищу сходинку танцювального п’єдесталу

admin2

о.Роман ШТІГЕР: «Капличка церкви свмч Йосафата зведена з волі Божої. А доля кожної людини залежить від Всевишнього. Мабуть, тому мене призначено бути адміністратором каплички»

admin3

Снігова субота у Новому Роздолі

admin2

Олександр, син подружжя Костишиних (він же – онук подружжя новороздільців Михайла та Зоряни Рудницьких та племінник геніального українського піаніста – віртуоза світлої пам”яті Олега Рудницького), лауреат ІІ ступеню на ІІІ Міжнародному конкурсі “Шопенівська весна”. Браво, юний маестро!

admin3

Залишити коментар