16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

Вже традиційно розповідаю про сесії міської ради та прийняті рішення

Отже, 28 вересня відбулася 37 сесія Новороздільської міської ради, де розглянули низку питань. Зокрема:

✅️доповнили програму підтримки національного спротиву виділивши кошти за запитами військових частин на дрони, прожектори та ноутбуки.

✅️внесли необхідні уточнення щодо харчування дітей військовослужбовців. На сьогодні в школах безкоштовно харчуються близько 200 таких дітей.

✅️збільшили фінансування програм соціальної підтримки поранених військовослужбовців , родин військовополонених та безвісти пропавших, а також одноразових матеріальних допомог, для тих хто цього потребує.

✅️прийняли необхідні рішення щодо облаштування скверу “Єднання”. Такий в процесі облаштування на території перед Будинком дитячої та юнацької творчості завдяки нашій участі в проекті Міжнародної організації міграції за фінансування Кореї. Тут будуть облаштовані локації, де діти та дорослі зможуть займатися саморозвитком, творчістю та відпочити.

✅️прийняли необхідні рішення аби завершити облаштування Залу урочистих подій. Нагадаю, нещодавно до міста перейшли повноваження реєстрації актів цивільного стану. Тож, ДРАЦС не закривається)

✅️прийняли рішення дофінансувати створення класу безпеки в Новороздільському ЗЗСО 4. В теперішніх умовах навчання дітей правилам безпечної поведінки та реагування на кризові ситуації є дуже важливим.

✅️прийняли низку земельних питань, в тому числі щодо проведення аукціонів на оренду земель сільськогосподарського призначення в селах громади. Тож запрошуємо бажаючих обробляти землі до участі.

Ярина ЯЦЕНКО, міський голова м. Новий Розділ

Схожі повідомлення

Новий Розділ: вимкнення електроенергії на 2 грудня

admin2

Велопробіг Дружби “Шляхами білих хорватів”: 11 історичних локацій та кава у “Старій школі”. Долучайтеся!

admin2

Авто – з-під храму на фронт

admin2

Благодійний концерт – “Музика заради життя”

admin2

Три дні – без газу

admin2

Нагорода всеукраїнського спецпроєкту “Нескорені” – достойним

admin2

Залишити коментар