16.5 C
Lviv
27.04.2024
Україна

Практичні мотокультиватори і в чому перевага порівняно з іншою мототехнікою

Використання мототехніки для городу, поля чи саду завжди має певні обмеження – у часі та вартості. Можливо і хотілось би придбати дуже потужну тракторну техніку із купою новацій в керуванні та можливості економити пальне, але не завжди вистачає ресурсів. Проте можна знайти компроміс, між потужністю, швидкістю обробітку і можливостями.

У цьому випадку треба визначитись, яку саме техніку необхідно купити на сайті онлайн-маркету “Трактор Маркет”. Якщо ж рішення вже ухвалене на користь потужної, але оптимальної за вартістю техніки, можна придбати якісні мототрактори у Львові з гарантією в онлайн-маркеті “Трактор Маркет”. Але є й інші варіанти оптимізувати витрати та досягти необхідного результату – обрати як основний інструмент обробітку землі мотокультиватор. Компактний, легкий, але достатньо потужний для ефективної роботи за певних умов. Саме таким і є мотокультиватор для сільськогосподарських робіт.

Мотокультиватор: три основні переваги

Мотокультиватор розрахований насамперед для обробки ґрунту на городі, в садку, на незначних ділянках землі в полі. Більше про асортимент, властивості конкретних моделей популярних мотокультиваторів можна прочитати на сторінці https://www.tractormarket.com.ua/motokul-tyvatory/.

У цього різновиду мототехніки вирізняють три основні переваги:

  • мотокультиватор значно менший за розмірами і може без проблем обробляти дуже маленькі або звужені ділянки землі, наприклад на межі чи на присадибній ділянці;
  • простіша конструкція і менша вага дає перевагу у використанні – менше палива, менше обов’язкових дій для технічного обслуговування, може працювати на легких ґрунтах, де не створить більше ніж потрібне, ущільнення ґрунту;
  • просте управління, що дозволяє застосовувати його без надмірних фізичних зусиль навіть на складних ділянках із щільним трав’янистим покривом.

Особливості використання і обмеження мотокультиваторів

Водночас у цих простих, зручних і надійних систем для обробки землі є і свої обмеження. Зокрема мотокультиватор має у стандартному комплекті меншу кількість навісного обладнання, адже розрахований на меншу потужність і меншу універсальність у використанні. Такий підхід до комплектування та проєктування конструкції дозволяє зменшити загальні витрати на виробництво і обслуговування. Для невеликого господарства один або декілька культиваторів можуть стати основним засобом для механічного обробітку землі.

Для використання мотокультиватора потрібно значно менше палива, мастила, що використовуються для двигуна і інших елементів. Таким чином собівартість використання мотокультиватора буде оптимальною за умов застосування із середньою інтенсивністю, а також для невеликих площ і присадибних ділянок.

Схожі повідомлення

Лижі чи сноуборд : що вибрати для зимового відпочинку

admin

Рашисти обстріляли центр Херсона, 7 загиблих і 58 поранених, 18 – у важкому стані (оновлено). ФОТОрепортаж 18+

admin3

Китай будує 127-кілометровий підводний тунель. Куди він веде і навіщо потрібен?

admin2

Червоноградські розбійники: один пограбував пенсіонерку, інший – 62-річного переселенця. Тривають досудові розслідування

admin3

Глава найчисленнішої в Україні сім’ї має 203 правнуки….

admin2

“Дельта”: дослідження науковців та початок нового локдауну?

admin2

Залишити коментар