16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Нагорода з нагоди дня підприємця

4 вересня з нагоди професійного свята на Львівщині відзначили підприємців, а також тих, хто долучився до всеукраїнського проєкту з відновлення населених пунктів Херсонщини «Пліч-о-пліч».

«У теперішніх реаліях український підприємець дійсно універсальний. В умовах сьогодення бізнес робить надзвичайно великий внесок в розбудову економіки, тому заслуговує подяки та пошани. Попри всі виклики за ці 558 днів повномасштабної війни, йдеться про зміну логістичних шляхів, мобілізація та бронювання працівників, відсутність електропостачання, ви продовжуєте працювати самі, а головне даєте робочі місця іншим, сплачуєте податки, підтримуєте наші ЗСУ. Після нашої перемоги ми спільно відновимо усе, що було знищено та пошкоджено ворогом», –  наголосив перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

За багаторічну сумлінну працю, значний внесок у розвиток підприємницького середовища області Подякою начальника Львівської ОВА нагородили ДМЗ «Карпати».

Схожі повідомлення

                       Новороздільська територіальна громада: підсумки  2023-го  спортивного року

admin3

Барвінок – толока-оновлення

admin2

Посвята учениці Вчительці Надії Петрівні КУЦЬ,

admin3

У четвер , 28 вересня, міський голова Ярина Яценко провела зустріч з родинами загиблих, полонених і зниклих безвісти військовослужбовців Новороздільської громади

admin3

ФК “Миколаїв” не проходить у 1/8 фіналу Меморіалу Ернеста Юста-24, поступившись ФК “Скала” (Вільховець). Хто буде наступним суперником ФК “Новий Розділ”, визначить жеребкування

admin3

Новороздільська громада у розрізі конкурсу мікропроєктів: 15 місце із 73!

admin2

Залишити коментар