16.5 C
Lviv
27.04.2024
Україна

Слава і честь, друже Сокіл!

В боях за Україну загинув командир роти 28-ї механізованої бригади, депутат Київради Сергій Ільницький, друже Сокіл, повідомляє у розділі “Блоги” Юрій БУТУСОВ, головний редактор інтернет – видання “Цензор.НЕТ”: https://censor.net/ua/b3439160

Полковник ЗСУ, який закінчив Національну академію оборони, у 2014-му році Ільницький пішов захищати Україну у складі добровльчих загонів разом з Дмитром Ярошем, був першим заступником командувача Української добровольчої армії, за поданням багатьох добровольців отримав громадську відзнаку Народний Герой. Став депутатом Київради від Євросолідарності.

Так, Сокіл – полковник, відома людина, без проблем міг би знайти собі високу керівну посаду в армії, гідну його знань та досвіду. Але він як справжній Воїн, вирішив безпосередньо вести у бій добровольців УДА, які йому довіряли, щоб у страшний час разом з побратимами битися пліч-о-пліч.

Тому Ільницький у свої 53 роки взяв на себе найважчу роботу на війні – очолив добровольчий підрозділ “Південь” УДА, який у якості піхотної роти увійшов до складу 28-ї механізованої бригади.

Звільняв Херсонщину, захищав Бахмут.

Він пройшов шляхом честі, і його слова відповідали його переконанням – будувати та захищати свободу для України.

Слава і честь, друже Сокіл, слава і честь… 

Юрій БУТУСОВ, головний редактор інтернет – видання “Цензор.НЕТ”: https://censor.net/ua/b3439160

Схожі повідомлення

Радник Єрмака Арестович збирається йти в президенти

admin3

З ініціативи правління садово – городнього товариства «Науковець» до дач підведено питну воду. Дуже добре, але…

admin3

У Львівській області ще 3-х осіб судитимуть за пособництво у підробці та використанні підроблених сертифікатів про вакцинацію

admin3

Смертельний відпочинок на атракціонах біля Львова

admin2

Смертельна трагедія на Львівщині під час шкільної екскурсії

admin2

Як вибрати бюро перекладів?

admin

Залишити коментар